29 Ağustos Cumartesi günü Gelecek Partisi'nin 1. Olağan genel kurulu kapalı Spor salonunda gerçekleştirilecek.

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı genel kurulda iki aday yarışacağı öğrenildi.

Mevcut l Başkanı Hikmet Aydın ile birlikte; Anavatan Partisi İl başkanlığından istifa ederek Gelecek Partisi Merkez ilçe yönetimin de teşkilat Başkanı olan İzzet Demirci'de  Gelecek Partisi İl başkanlığına adaylığını açıkladı.

Merkez ilçe teşkilat başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirten İzzet Demirci, il başkanlığına aday olduğunu ve delegelerden destek istediğini belirterek şunları söyledi:

BEN DEĞİL BİZ OLARK HARAKET EDECEĞİZ

"Ben İzzet Demirci. Zonguldak Anavatan Partisi İl başkanlığından istifa ederek gelecek Partisi Zonguldak merkez ilçe teşkilat başkanı olmuştum. Cumartesi 29 Ağustos'ta yapılacak 1. Olağan kongrede genel başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan kongrede ben de Zonguldak'ın kaderini değiştirmek, siyaset yapmak amacıyla Zonguldak gelecek Partisi İl başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Burada delegelerden Zonguldak'ta yapılacak olan kongrede desteklerini bekliyorum. Zonguldak'ta gerçek bir siyasete benimle evet diyorsanız, Zonguldak gelecek Partisi'nin il başkanlığına adaylığımı İzzet Demirci olarak açıklamak istiyorum. 

Benim Hikmet Aydın ile hiç bir sorunum yok. Sadece ben bunu daha iyi yapacağıma ve Zonguldak'ı daha iyi şartlarda daha iyi yerlere getireceğime inandığım için bu yola çıkmak istiyorum. Yönetimi bu şekilde oluşturacağım. Ben değil biz anlayışıyla hareket ediyoruz." ifadesine yer verdi.

Editör: TE Bilisim