İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu beraberinde Zonguldak İl Başkanı eski Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, yönetici ve partililer Zonguldak'taki ziyaretlerinde Karaelmas Gazeteciler Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdiler.

"İyilik kervanı yollarda" projesi kapsamında yola çıkan İYİ Parti heyeti bir dizi ziyaretlerin ardından Zonguldak'ta Karaelmas Gazeteciler Derneği KGD'ye yaptığı ziyarette konuşan İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ülkenin içinde bulunduğu kriz üzerinde durarak durumun iç açıcı olmadığını söyledi.

Nuhoğlu, ülkenin birçok vilayetinin ekonomik krizden ciddi şekilde etkilendiğini ancak Zonguldak'ın emekli şehri olması ve emeklilerin maaş gelirlerinin olmasının şehirde ekonomik krizi fazla etkilemediğini ancak önümüzdeki günlerde bu etkinin burada da görüleceğini ifade ederek ülkeyi yönetenlerin çok dikkatli hareket etmesinin altını çizdi. Şehir şehir gezerek vatandaşlara bu durumu anlattıklarını dile getiren Nuhoğlu, gazetecilerin sorularına da cevap vererek eski Vali ve şimdiki il Başkanı Yavuz Erkmen'in "Belediye seçimlerinde Zonguldak'tan aday  olacak mı?" sorusuna ise, "Böyle bir düşüncemiz asla yoktur. Sayın Valimizi biz daha sonraki seçimlerde Milletvekili adayı olarak düşünüyoruz" şeklinde cevaplandırdı.

KGD Başkanı Osman Sav ise, yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi ve İYİ Parti'nin genel seçimlerde yakaladığı büyük havayı kaybettiğini ve belediye seçimlerinde daha iyi organize olarak başarılı sonuçlar almasını temenni etti.

 

Editör: TE Bilisim