Edinilen bilgiye göre, AK Parti üyesi olan ve partisinin ilçe çalışmalarında yer alan Acar, bir dönem Ak Parti’den Zonguldak milletvekilliği için aday adayı olmuştu. Acar ayrıca Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki kampanyasına da maaşını vererek destek olmuştu.
AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Uysal döneminde Ereğli Belediyesi’nde itfaiye müdürlüğünde engelli kontenjanında işe giren Acar, işten atılmasının tek gerekçesinin “Ak Partili olması” olduğunu öne sürerek, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı.

“Bugün itibari ile yüzde 72 engelli raporu ile engelli kontenjanından çalıştığım CHP'li Kdz Ereğli Belediyesinde iş akdime son verildi. Sebep 2014 yılında ilk maaşımı Cumhurbaşkanımızın seçim kampanyasına yatırmam AK Parti seçmenine hakaret eden Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunmam vs. Kısaca AK Partili oluşum CHP'li Belediyede çalışıp AK Partiyi savunmak şerefsizlik oluyormuş. Biz bu yola kefenimiz ile çıktık. Her şeyi göze alarak bu tür baskılar ile kimse bizi yolumuzdan döndüremez çünkü göklerden gelen bir karar vardır.”



Kaynak: Ereğli FM

Editör: TE Bilisim