CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayını Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda düzenlenecek şölen ile açıklayacak.

CHP'nin 116 milletvekilinin katıldığı kapalı grup toplantısında oy birliğiyle adayın Muharrem İnce olmasına karar verildi.

Salona önce Muharrem İnce, sonra da CHP lideri Kılıçdaroğlu geldi.

Grup toplantısının ardından "Birazdan Genel Başkan resmen açıklayacak" diyen İnce, "Her şey daha güzel olacak" ifadelerini kullandı. İnce, gazetecilerin sorularını yanıtlarken "Ben dün mesajı vermiştim. Zamanı gelince demiştim. Siz anlamadınız. Gel - İnce olarak anlamanız gerekiyordu" dedi.

EKİBİ PAYLAŞMIŞTI

Muharrem İnce'nin yakınındaki çalışma ekibi CHP'nin adayının açıklanacağı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'ndan fotoğraflar paylaşması dikkat çekti. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de kendilerini yalnız bırakmadı. Topluca çekilden fotoğraflarda "Türkiye'm kazanacak" sloganının öne çıktığı görülürken, paylaşım, "Salon hazır, biz hazırız, sen de hazır ol Türkiyem… İnce İnce geliyoruz" ifadeleriyle yapıldı.

Editör: TE Bilisim