Vatan Partisi Zonguldak genç Milletvekili adayları Savaş Oruç,Umut Kaptan ve Şerafettin Kiren İl Başkanı Aliseydi Tatar parti heyeti çalışmalarını Filyos, Saltukova, Çatalağızı belde ve köylerinde sürdürüyor.

Vatan Partisi Zonguldak Milletvekili adayları Umut Kaptan esnaf ve pazarcı ziyaretlerinde şunlardan bahsetti ;

"Bu ülkede tüketim ekonomisi devam ettiği sürece yerli topraklarda sağladığımız kömür ve tarım endüstrimiz asla değer görmeyecektir. Pazarcımızın kazanabilmesi esnaflarımızın yüzünün gülebilmesi emekçimizin rahat bir yaşam sürebilmesi için bizim partimiz üretim ekonomisini tekrar Meclis'e taşıyacak ve gerek esnaf gerek pazarcımız gerek madencimiz işsiz kalmayacaklardır. " dedi.

Savaş Oruç vatandaşlar gelen soruları cevapladı :

"Çok sayıda vatandaşımız çalışmalarımızda çözüm  programımızı anlattığımızda işsizliği üreterek sonlandıracağız. Üreten Türkiye üreten Zonguldak ve vatanımızı böldürmeyeceğiz. Komşularla barış, diyoruz. İşte bu diyorlar siz bir şeyler sunuyorsunuz diyorlar. Peki, neden sesiniz çıkmıyor diyorlar?

Doğu Perinçek ve Vatan partisi neden medya yok sorusu ile karşılaşıyoruz çokça. Sizle kucaklaşmayı engellemek için çünkü; bizim çözüm programımız emekçinin, köylünün, üretmek isteyenlerin sesi ve Türkiye'nin sorunlarının çözecek gerçek program.

Gerçeği, sizden saklıyorlar. Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek'le aranıza  sansürle set çekiyorlar. Sürekli kurtulmamız gereken iktidarlar seçeneklerini sizlere sunarak oylarınızı yıllarca verdiniz. İktidar olmadan Türkiye'nin bir çok sorununu çözen Sayın Perinçek'e sansür; sizlere, Zonguldak'ın geleceğine, üretimine,madencimize, geleceğinize sansür.

"YEREL BASINIMIZ CANDIR,VATANDIR"

Onlara sözümüz yok.

-YA HOLDİNG MEDYASI! Orada;

 Çözüm sunan;

Doğu Perinçek yok! Vatan partisi yok!

Nereye kadar sürecek bu sansür.

Biz emekçimize,esnafımıza, vatanseverlere, köylümüze, madencimize milletimize güveniyoruz.Sansürü birlikte son verelim, sizlere düşen vatan  görevi de bu . Bir adres gösterelim; emekçiye,Zonguldak halkımıza işçimize,gençliğimize, köylümüze ,namuslu doğru olanını güçlendirelim.Emekçi iktidar olsun artık!

 Oylarınızı iktidar olmadan Türkiye'nin birçok sorununu çözen Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek'e ve biz gençlere Vatan Partisine verin. Geleceğimizi Atatürk gibi birlikte kuralım.

Şunları dikkatinize sunuyoruz :

Gazete ve TV'lerde beş adayın seçim bildirgesi var, Doğu Perinçek yok.

Ekonomik çözüme dair Sayın Perinçek 3 açıklama ve sayısız gezi yaptı. Gazete ve TV'lerde diğer adayların ekonomik çöküşe çözüm getiremeyen beyanları var, Doğu Perinçek'in çözüm programı yok.

Sayın Perinçek Petrol-İş Sendikası üyesi oldukları için işten atılan çoğu kadın Flormar işçilerini ziyaret eden tek cumhurbaşkanı adayıdır. Gazete ve TV'lerde diğer adayların işçi düşmanı programları var, Doğu Perinçek'in Türkiye'yi emekçilerle birlikte yönetme programı yok.

HEPAR sadece vatanı düşünerek yani hiçbir karşılık beklemeden ve siyasi çıkar hesapları gütmeden Doğu Perinçek'i destekleme kararı aldı. Gazete ve Tv'lerde diğer partilerin ittifakları var, Doğu Perinçek ve HEPAR'ın birlikleri yok.

ANKET SAHTEKARLIĞINI ORTAYA ÇIKARDIK

Geçtiğimiz hafta, Genel Sekreterimiz Utku Reyhan ülkemizdeki "Anket Terörü" ile ilgili önemli bir basın açıklaması yaptı. Andy-Ar araştırma şirketi, yaptığı "24 Haziran'da hangi partiye oy vereceksiniz" adlı araştırmasında diğer tüm partileri sayıyor, Vatan Partisi'ni saymıyor. İzmir'de bir parti üyemize de aynı arama yapılıyor, parti üyemiz "Vatan Partisi'ni neden saymadınız deyince, seçime katılmıyor çünkü" cevabı ile karşılaşıyor. Yani sadece TV ve Gazetelerde değil, kamuoyu araştırmalarında bile partimiz büyük bir sansüre uğramaktadır.

ÇÖZÜM PERİNÇEK !

Oylar Emekçinin sesi Doğu Perinçek'e!

Oylar Vatan Partisi'ne!"

 

Editör: TE Bilisim