Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak merkez ilçe başkanı Fikret zaman İl Başkanlığı'na seçilen Hakkı Güney kutlayarak şunları söyledi;

"Bizim İl Başkanımız Umut Başoğlu, milletvekili aday olması sebebiyle bir boşluk olmuştu. Genel merkezimizin talimatıyla yapılan seçimde genel merkezimizin daha önce geçici olarak atamış olduğu Hakkı Güney il başkanı olarak seçilmiştir. Hakkı Güney ve ekibine başarılar diliyorum.
Tabii ki önümüzde yerel seçimler var. Mahalli idareler seçimine giderken Zonguldak il başkanlığındaki bir boşluk hiç hoş olmazdı. Şimdi o boşluk dolduruldu ve bundan sonra da çalışmalarımızı çok rahatlıkla sürdüreceğiz. Zaten biz 24 Haziran seçimleri ile beraber Hakkı Güney ve ekibi ile beraber dağ bayır Mahalle ve köy demeden çalışmalarımızı sürdürmüştük. Hakkı Güney ile anlaşma konusunda bugüne kadar herhangi bir sıkıntımız olmadı bundan sonrada olacağını zannetmiyorum. Çünkü tecrübeli ve geçmişte siyasette olan bir arkadaşımızdır. Kendisiyle geçmişten gelen bir bağlantımız var. Kendisine başarılar dikiyorum."

Zaman, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünü kutlayarak şöyle dedi;

"Mustafa Kemal Atatürk'ün başlatmış olduğu ulusal kurtuluş mücadelesi sonrası 30 Ağustos Kurtuluş mücadelesi zaferle taçlanmıştır. Tüm ulusumuzun Zafer bayramını bu vesileyle kutluyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim