Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 36.Olağan İl Kongeresi'nde Umut Başoğlu ile birlikte aday olan ve seçimi kaybeden Halil Furat, sosyal paylaşım sitesinden değerlendirmelerde bulundu. Umut Başoğlu ve yeni yönetime başarılar dileyen Furat, ikinci yaptığı paylaşımla genel merkez yönetiminden kimsenin kongreye katılmamasını eleştirdi.

BAŞARILAR DİLEDİ...

Eski İl Başkanlarından Halil Furat sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada; "Seçilen yeni Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı Umut Başoğlu ve Yönetim kuruluna başarılar dilerim. Kongreye katılıp demokrasi şöleni olarak geçmesine neden olan tüm partililere ve delege arkadaşlarıma. Bana destek versin vermesin hepisine teşekkür ederim." dedi

"ESKİ İL YÖNETİMİNE VE MİLLETVEKİLLERİNE KAPAK OLSUN..."

Yapılan il kongresine hiç bir genel merkez yöneticisinin katılmamasını eleştiren Furat; "Kastamonu CHP İl Kongresi Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans salonunda yapıldı. Kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Parti Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel katıldı. 2 Milletvekili ve 11 belediye başkanı olan Zonguldak'a kimse getirilemedi. CHP Zonguldak Eski il yönetimine ve Milletvekillerine kapak olsun." dedi.

Editör: TE Bilisim