Yıllar önce yapılan Alaplı Belediyesi'nin futbol sahasındaki yapılmayan bir çok eksik halkı rahatsız ediyor. Özellikle maça gelen seyirciler tuvalet ihtiyaçlarını gideremezken ev sahibi ve misafir takım için tribünler yapılmayı bekliyor...

2003 yılında Alaplı ilçesi Devlet Hastanesi bünyesinde yapılan polikliniğinin açılışını gerçekleştirmek üzere Zonguldak’ın Alaplı ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yapılması için talimat verdiği Alaplı Futbol sahası aradan 15 yıl geçmesine karşın hala eksiklikleri ile gündemdeki yerini koruyor. Hem ev sahibi hem de misafir takım için eksik tribünü, aydınlatması, seyircilerin ihtiyaçlarını giderebileceği tuvaletler (özellikle bayanlar için), ve lavabolar engelli yeri ve bayrağı olmayan saha için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı yerine getirilmezken, birçok bakanın gelerek incelemelerde bulunduğu sahanın eksiklerinin ne zaman bitirileceği merak konusu.

2003 yılında Alaplı ilçesine gelen dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yapılması için talimat verdiği futbol sahasının, üzerinden 15 yıl geçmesine karşın hala eksiklikleri bitirilemedi. Eksik tribünleri , aydınlatması, engelli yeri ve bayrağı olmayan saha hala daha ilçedeki gündemdeki yerini koruyor. İlçede Eleşler ve Alaplı Belediyespor’un kullandığı sahada gece antrenmanları yapılmazken, seyirciler hala toz, toprak ve çamurda maçları izleyebiliyor. Saha da engelli yerinin olmamasının yanı sıra bayrağın da olmaması dikkatleri çekerken, vatandaşlar ve sporseverler yetkililerden sahanın tüm eksiklerinin tamamlanmasını, aydınlatma tuvaletlerin ve tribünleri ile modern bir görünümüne kavuşturulmasını bekliyor.

Haber Kaynağı: Ereğliyenihaber

Editör: TE Bilisim