Yıldırım, Büyük Birlik Partisinin 24 Haziran'da meclise gireceğini belirterek şunları söyledi;

"24 haziran seçimlerinin ülkemize, milletimize ve çoğrafyamıza hayırlar getirmesini dilerim.Ayrıca Yüce kitabimiz Kuaranı Kerimdeki bazı ayetlerini değişterelim diyen küstah Fransayıda kınıyorum. Onlar kendilerine baksınlar dünyayı kan gölüne çevirdiler.
Seçimler ülke ve millete hizmet için yarıştır. Bu yüzden seçime girecek partilerin mensupları yarın yüz yüze bakacaklarını unutmamalı. Ağır itam ve usluptan uzak lisan kullanmak gerekir. Daha çok ülke ve millete yapacakları hizmetler anlatılmalı, projeler tartışılmalı.
Birlik ve beraberliğimizi bozucu tanıtımlar yapılmamalı.

Biliyorsunuz 24 haziran seçimleine BBP si Akparti listelerinden girecek. Ve inanıyoruz ki BBP, yeni dönemde mecliste yer alacaktır. Buda yıllarca meclis dışında hertürlü fedekarlığı ülkesi ve milleti için yapan partimiz, bundan sonra mecliste yine değerlerimiz için daha çok fedekarlık yapıp ülkemizin ve milletimizin ekonomik, sosyal, kültürel ve diğer alanlarda gelişmesi için var gücü ile çalışacaktır. Biliyorsunuz geçmiş dönemlerde de biz seçim ittifakı yapmıştık. Bu ittifaklardan olan Anavatan partisi ile yapmış oluğumuz ittifak ile meclise girmiştik. 28 şubat sürecinde 7 milletvekili ile verilmiş olan mücadele kamu oyunda ve halkımız tarafından olumlu karşılanmış ve taktir edeilmiştir. B u mücadele asla unutulmamalıdır. Yine bilinmelidirki seçim sistemi değiştiğinden dolayı yüzde 50+1 oy alan seçimi kazanacak. Bu seçim ittifaklara zorunlu kılmıştır. Bizlerde milliyetci muhazafakar gurupta yer almamız en doğal tercih hakkımızdır diye düşünerek Cumhur ittifakında yer aldık. Cumhur ittifakının inanıyorum ki zaten anketlerde öyle gösteriyor ki 50+1 çok rahat geçiyor.

Tabi Zonguldak içinde temennimiz duamız Seçilecek millet vekillerimizin üretken proje yapabilen halkla iletişim kurabilecek ve bunları takip edebilecek Zonguldağın dertlerini yürütmeye taşıyıp çözüm sağlaması için olağan üstü gayret sağlayacak ve bunları ısrarla takip edecek kibirden ve bencillikten uzak basit işlerle değil ciddi işlerle uğraşacak milletvekillerini meclise göndeririz."

Editör: TE Bilisim