Çolakoğlu, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından, İlçe Başkanlığına Veysel Karani Doğancı'nın yetkilendirildiğini açıkladı.

İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı,"24 Haziran'da yapılacak olan genel seçim için çok değerli ilçe başkanımız ve partimizin duayeni Ahmet Çolakoğlu, 27. Dönem milletvekilliği için genel merkeze istifasını vermiş aday adaylık için başvurmuştur. Bizlerde kendisini bu kutlu davada, onurlu yürüyüşte, canla başla çalışarak yanında olacağız. Allah utandırmasın. Kendisi inşallah Ankara'ya vekil olarak göndereceğiz. Şimdiden kendisine hayırlı olsun diyoruz" dedi.

Çıktıkları kutlu yolculukta, yeni bir olaya yelken açtıklarını ifade eden Milletvekili Aday adayı Ahmet Çolakoğlu, "24 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Çaycuma'yı temsil etme adına aday adaylık müracaatımı yaptım. 27. Dönem meclisinde yapılaşacak yapının içinde olmak için Çaycuma ve Zonguldak ile beraber elimizden gelen gayreti göstererek yolumuza devam edeceğiz. Geçmiş dönemlerde aynı şekilde milletvekilliği için aday adaylığı sürecine dahil olmuştum. O gün nasip olmadı. Ama AK Parti'yi, ak davayı bırakmadık yolumuza devam ettik. Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın yolunda hiç sapmadan aynı çizgide devam ettik. Bu kutlu yolculukta bizleri yalnız bırakmayan, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber tekrar kutlu bir yolculuğa çıkıyoruz. İnşallah güzel olacak. İnşallah Çaycuma'mız ve Zonguldak için güzel olacak. Uzun zamandır teşkilatlarda sizlerle çalıştık. Zor günlerimiz olduk, üstesinden gelemediğimiz bazı sıkıntılar oldu ama yılmadık, bıkmadık, sizlerde yılmadınız bıkmadınız, bu teşkilatı hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Bu süreçte de inşallah 21 Mayıs'ta listeler belli olacak, ramazan ayında beraber sokaklarda, mahallelerde, köylerde hep beraber tur atacağız. Listelerde oluruz olmayız, bu işler nasip işidir. Ama bizler teşkilatız, biz AK Parti'yiz. Mazlumların, fakirlerin ve fukaranın umut kaynağı olan AK Parti'nin içindeyiz. Bizler mevki makamdan ziyade ülkenin geleceği için, ülkenin birliği ve bütünlüğü için bu yolda çalmadık kapı bırakmamız gerekiyor. Sizlerden ricam budur. İstifa ederek milletvekilliği aday adalığı sürecine dahil olduk. Yarın nasip olurda il başkanına gerekli evrakları teslim edeceğiz. Bizden sonra Genel Merkez, Veysel Karani Doğan'cı yetkilendirdi. Bundan sonra ilçe başkanlığını yürütecek. Bizler yine başkanımızı yalnız bırakmayarak bir bütün halinde yolumuza devam edeceğiz. Bu çıktığım yolda bu basın toplantısında beni yalnız bırakmadığınız için, burada olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Alla yardımcımız olsun, yolumuz açık olsun.

İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, Ahmet Çolakoğlu'na yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: TE Bilisim