Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Umut Başoğlu ve yönetimi, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti.

Başkan Akdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;

" Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle siyasetin içerisinde olmazsa olmazlardan seçimler vardır. Seçimler ilçe kadın kolları, gençlik kolları içerisinde devam ediyor. Sayın Başkanımızın da seçimde ipi göğüslediğini gördük. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bundan sonraki çalışmalarında bu birlikteliğin beraberliğin daha üst seviyelere çıkartması için dostça, arkadaşça birbirimize sevgi ve saygı içerisinde hem halkımıza bunları yansıtacağız. Seçimler çok zorlu bir süreçtir. Olması gerekenler neyse hep birlikte yapmaya çalışacağız."

CHP Zonguldak İl Başkanı Umut Başoğlu da ziyarete ilişkin şu ifadeleri kullandı;

"Sayın Başkan'a iade-i ziyarete geldik. Bugün ziyaretlerimiz doğrultusunda Muslu Belediye Başkanımız Sebahattin Adıyaman, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç ve Kilimli İlçe Başkanı'nı ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz sürüyor. Önümüz çok zorlu bir süreçtir. Bu süreçte değerli belediye başkanlarımız ile birlikte çalışacağız. Bu süreci tekrar birlikteliği koruyarak biz de olmayan belediyeleri Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katacağımızı duymuş oluyorum." 

Editör: TE Bilisim