CHP Soğuksu seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu seçim bürosu açışışına CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz,  Belediye başkan adayı Şenol Şanal, CHP il başkanı Hakkı Güney, İYİ Parti İl Başkan yardımcısı Erdal Gülay ve partililer katıldı. 


Şenol Şanal yaptığı konuşmada“17 yıllık AK Parti'nin iktidarının emeğin başkentini emeklinin başkenti yaptığı Zonguldak'ta yılmadan mücadelemize devam ediyoruz. İnsanları güldüreceğiz, hizmet edeceğiz. Bu şehrin yollarına asfalt döküp, yüzlerini güldüreceğiz. Kimseyi ayrıştırmayacağız. Ahlaktan ayrılmadan iyi hizmetler vereceğimize söz veriyoruz" dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz: "Biz ittifak adayı olarak belediyeciliği ve sıkıntıları çok iyi bilen bir aday çıkarttık. Adaylarımız belediyeciliği çok iyi biliyor. Heyecanla insanlara yardım etmek için yola çıkan bir adayımız var. 31 Mart'ta inşallah vatandaşlarımız da kendisini Belediye Başkanı yapacaksınız. Zonguldak solun karesi. Yerel seçim başka, Vatandaşlarımızın sahip çıkacağını biliyorum. Belediyeciliği çok iyi bilen adayımıza başarılar diliyorum. Mart'ın sonu bahar olsun" dedi.

Editör: TE Bilisim