Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan Elmas TV’de yayınlanan Günün Manşetleri’nde Atilla Öksüz’ün sorularını yanıtladı. CHP’den gösterilecek muhtemel rakibi için yöneltilen soruları yanıtlayan Alan, yıkılıp yıkılmaması çok tartışılan Fevkani Köprüsü ile ilgili düşüncesini ilk defa paylaştı.
Çalışmalara başladıklarını belirten Alan, Zonguldak’ı nasıl güzel bir hale getiririz, hak ettiği yerlere taşırız konusunda istişare yapıyoruz.  Zonguldak’ımızın eksiklerini biliyoruz ve bizlerde bu sıkıntıları yaşıyoruz. Sosyal donatımlar anlamında şehrimizde önemli projelerimiz var. Vatandaşlarımızın rahat nefes alacağı, çok güzel bir Zonguldak için projelerimiz  olacak." dedi.
Zonguldaklı vatandaşları boğmayacak şekilde 5-6 tane proje belirlediklerini belirten Alan, “Çok projelerle vatandaşlarımızı boğmak istemiyoruz. Zonguldak’ı ayağa kaldıracak  5-6 tane ana proje ile yan projelerimiz olacak.  Bu projelerimizi de vatandaşlarımıza tek tek anlatacağız ”dedi. Fevkani köprüsü ile ilgili düşüncelerini aktaran Alan, “AK Parti olarak fevkani köprüsü ile ilgili düşüncemiz ve projemiz yok. Ancak köprü altı esnafımızla istişare edeceğiz. Allah nasip ederse seçimi aldıktan sonrada onlardan bir talep gelir, daha değişik bir proje olur   o zamanda hep beraber istişare eder karar veririz. Ancak şuanda bizim halde hazırda fevkani köprüsü ile ilgili düşüncemiz ve projemiz yok”dedi
Editör: TE Bilisim