Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak il Başkanı Varol Demirköse, sosyal medya hesabından yaptığı paylar yaptığı paylaşım sebebiyle tutuklanan karaman belde belediye başkan adayı Cevdet Aldağ’ın serbest bırakıldığını söyledi söyledi.

Cevdet Aldağ’ın halen belediye başkan adayı olduğunu belirten Varol Demirköse şunları söyledi;

“Karaman belde belediye başkan adayımız Cevdet Aldağ 2016’da yapılan bir paylaşım için tutuklanmıştı. Fakat yapılan araştırma neticesinde kendisi pazartesi günü serbest bırakıldı. Hukuken bir engel olmadığı taktirde kendisi adayımızdır. Şu an için kendisi adayımızdır.

Merkeze bağlı Karaman belde belediye başkan adayımız Cevdet Aldağ, iddialı ve kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmekteydi. Geçtiğimiz cuma günü kendisi 2016 yılında yapılan bir paylaşımı paylaşması sebebiyle tutuklanmıştı. Fakat pazartesi günü serbest bırakıldı. Şu anda hukuken de bir engel yok. Kendisi adayımızdır ve karaman belde belediye başkanlığını alacaktır kararlıdır ve iddialıdır.”

Demirköse ayrıca 8 ilçede ve 17 beldede belediye başkan adaylarının açıklandığını ve hepsinin çalışmalarını sürdürmekte olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilisim