Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şubesi tarafından düzenlenen, "22. MÜSİAD Eğitim Başarı Ödülleri" törenine AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu , Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal , AK Parti Önceki Dönem Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır katıldı.

Kdz.Ereğli ve Alaplı ilçeleri lise ve dengi okullarında ilk 3 derece ile mezun olan 87 öğrenciye düzenlenen tören ile çeşitli hediyeler verildi. İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende protokol konuşmaları da yer aldı.

Çaturoğlu ve Çakır törende derece alan bazı öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Çaturoğlu burada yaptığı konuşmasında, MÜSİAD'ın Ereğli'de kuruluşunda büyük emeğinin olduğunu belirterek, öğrencilere anlamlı bir ödüllendirme yapan MÜSİAD yetkilere teşekkür etti.

Çaturoğlu , "Başarı sağlayan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Emeklerine sağlık. Gelecek hayatlarında başarılar diliyorum. Size tavsiyem sevdiğiniz mesleğe yönelin. Allah utandırmasın" dedi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'da yaptığı konuşmasında , ödül töreninin hayırlı olması temennisinde bulunarak  ‘'MÜSİAD'ın gerçekleştirdiği bütün etkinliklere katılmaya gayret gösteriyorum. Bu yıl 22.si düzenlenen MÜSİAD ödül törenlerinin Ereğli'miz açısından ayrı bir farkındalığı vardır. Öğrencilerin ödüllendirilmesi onları motive eder , geleceğe daha güvenli bakmalarına sebep olur.Başta Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan olmak üzere tüm üyelerimize çalışmalarında başarılar diler , ödül alacak öğrencileri kutlarım.'' şeklinde konuştu.

Etkinlikte MÜSİAD Genel Başkanı Kaan ve Ak Partililer yoğun ilgi gördü

 

Editör: TE Bilisim