İyi Parti’nin Kilimli belediye başkan adayı Erdinç kargidan Elmas TV’de konuk olduğu seçim 2019 programında önemli açıklamalarda bulundu.
Şantiye şefim olmasını isterim.
Uzlaşmacı bir dil kullanacağını ancak ilçenin mevcut sorunlarından bahsetmekten geri durmayacağını vurgulayan Kargidan Ali Aslankılıç’ın bir dönem güzel hizmetlerde bulunduğunu ancak 2014’ten bu yana yetersiz kaldığını belirterek “Kendisi iyi bir şantiye şefidir. Eğer Belediye Başkanı olursam şantiye şefim olmasını isterim” ifadelerini kullandı.  
Vaatlerini yerine getirmedi.
Ali Hasan Kılıç’ın 2014 yerel seçimlerine hazırlanırken ortaya attığı 50’den fazla vaadin tamamına yakınını gerçekleştirmediğinii savunan Kargidan, seçilmesi halinde bir yandan ilçenin altyapı sorunlarını çözerken diğer yandan da istihdam olanakları sağlayıp işsizliği bitireceğini ifade etti.
İlçede yarıştığı diğer adaylara ortak programda buluşma çağrısı yapan Kargidan ilçedeki sorunları 6 ana başlıkta topladığını ve Belediye Başkanlığı koltuğuna oturması halinde çalışmalara işe bu ana başlıklardan başlayacağını ifade etti.

Editör: TE Bilisim