Başkan Çağlayan, Türkiye'yi muasır medeniyetlerin üstüne çıkarmak için her türlü mücadeleye var olduklarının altını çizerek geçmişte Ak Parti kademelerinde görev yapmış herkesi bu seçimde görev almaya davet etti.

"HERKESİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her zaman yanında olduklarının altını çizen AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan, "Cumhurbaşkanımız, Kurucu Liderimiz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan seçim manifestosunu açıklamıştır. Bu manifesto çerçevesinde bizde sonuna kadar arkasında ve yanındayız. Ve Sayın Cumhurbaşkanımız bir ahit vermiştir. Bir söz vermiştir. Ve kendileri bir yemin etmiştir. Biz bu yeminin yerde kalmaması için bu yeminin gerçekleştirilmesi için tüm teşkilatlar ile gece gündüz durmadan çalışmak üzere biz de söz veriyoruz. Biz bu ahdi yerde bırakmayız. Ömrümüz izin verdiği sürece bu yolda çalışacağız. Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarması için elimizden geleni yapacağız. Yine ahdimiz olsun ki bizler bu ülkenin ilelebet payidar olabilmesi için her kapıyı çalacak her insanımızı kucaklayacağız. Cumhurbaşkanımızın ahdinde durabilmesi için Merkez ilçe sınırları dahilinde bu zaman kadar görev almış tüm büyüklerimizi, kardeşlerimizi, herkesi ahdimizi yere getirmeye davet ediyoruz" dedi.
"AHDİMİZ VAR"
24 Haziran seçimleri için Ak Parti Merkez İlçe olarak bir ahitname hazırlayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, "Erdem, irade cesaretle Türkiye Şahlanıyor. Zonguldak şahlanıyor. Bir tarafta Şahlandırmak isteyenler var, diğer tarafta yıkmak isteyenler. Yıkım ittifakının, ortak gayretleri ve tek amaçları yıkımdır. Külliyeyi yıkacağız derken, aslında Türkiye Cumhuriyetinin tüm kazanımlarını yıkmak istiyorlar. Yapmak istedikleri hiçbir şey olmazken yıkmak istedikleri o kadar çok kazanım var ki. Soruyoruz! Ak parti, Marmara'yı, Ovit tünelini yaptı bunları yıkacak mısınız? Ak parti 5 milyon hektar alanı ağaçlandırdı. Bunları kökünden sökecek misiniz? Ak parti 5000'e yakın yeni ambulansı hizmete soktu siz bunları hurdaya mı ayıracaksınız? 4423 teröristi etkisiz hale getirdik. 4000 km2lik alanı güvenli hale getirdik. Siz bunları yeniden terörün eline mi bırakacaksınız? Milletimiz neyi yıkacağınızı değil, neyi yapacağınızı bekliyor. Milleti ile ahidleşen, sözleşen Cumhurbaşkanımıza bizler de söz veriyoruz" ifadelerini kullandı.
"BİR ÖLDÜK BİN DOĞDUK"
Türkiye'yi muasır medeniyetlerin üstüne taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını beliren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çağlayan, "Ahdimiz Olsun ki, Türkiye'yi yeni dönemde muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartabilmeniz için, gece gündüz durmayacağız. Ahdimiz Olsun ki, Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar kalması için, 15 Temmuz da ki dik ve asil duruşunu sürdürebilmeniz için canına can olacağız. Ahdimiz olsun ki, emeklilerimizin yüzünü güldürdüğünüz için, sıkılmadık el bırakmayacağız. Ahdimiz olsun ki, taşeron işçilerimize kadro haklarını verdiğiniz için, işimizi hakkıyla yapacağız. Zeytin dalı operasyonunda küresel güçlere boyun eğmeyerek, mazlumların sesi oldunuz. Vatanımız ve bayrağımız için yeri geldi bir öldük, bin doğduk. Biz bu vatan için asker doğduk. Damarlarımızda, ecdadımızdan gelen asil kan, göğsümüzde ay yıldızlı bayrak ve iman. Ahdimiz olsun ki, bayrağımıza aldan al, yıldızdan parlak olacağız. Erdem, irade ve cesaretle Türkiye'mizin şahlanışın da Zonguldak'ımızın da şahlanması için partimizin kuruluşundan bu yana görev alan, gönül veren, tüm emeği geçen dava arkadaşlarımızı, el ele birlik içinde çalışmaya davet ediyorum "dedi.

Editör: TE Bilisim