AK Parti İnsan Hakları Birim Başkanlığının düzenlediği "28 Şubat'ın Manşetleri" sergisi, Ak Parti Zonguldak il Başkanlığı tarafından Devlet Güzel Sanatlar Galerisi sergi salonunda açıldı.

Sergiye, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas ve vatandaşlar katıldı.

Sergi hakkında bir açıklamada bulunan Zeki Tosun, 28 Şubat 1997 tarihindeki postmodern darbe ile ülkemizin karşılaştığını ve o dönemlerde yapılanları sergide vatandaşlara göstermek istediklerini belirterek şöyle dedi;

"Güzel bir sergi olmuştur. 28 Şubat'ta kadınlarımızın, gençlerimizin özgürlükleri elinden alındı. Okullarına gidemediler. Bin yıl bitmez denilen postmodern darbe on yıl bile sürmeden bitmiştir. Bunun için gururluyuz ve mutluyuz. Ak Parti döneminde biz bu darbelere son verdik. Bununda en güzel örneği 15 Temmuz'da  Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin darbe girişimini püskürtmesidir. Bundan sonra bu ülkede hiç kimse bu darbelere teşebbüs edemeyecektir. Çünkü millet artık bu işe son noktayı koymuştur. Bundan sonra milletin gücünden daha başka daha fazla bir güç yoktur. Milletin gücü darbelere son vermiştir. Vatandaşlarımız hafta sonuna kadar sen sergiyi gezebilirler. Tüm Zonguldak halkını sergiye bekliyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim