ABD Başkanı Trump'ın açıklamalarına verdiği yanıtla gündeme gelen Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy'a Amerikan başkanı Trump'tan yanıt geldi!
Trump'un açıklamasında; "Bana sarana kadar başka saracak kişimi bulamadın? Hem ben senin dengin miyim? Senin gibi Dünya devi bir siyasetçinin benim gibi dış kapının son mandalı olan bir kişi ile uğraşması klasına zarar vermez mi?" diye yazması dikkat çekti.

Zonguldak meselelerini bırakıp Amerika'ya uzanan Kıransoy'un; "Trump'a haddini bildirdi" şeklindeki haberleri ve açıklamaları sosyal medyada tiye alınmıştı.

Elmas TV'deki ilgili açıklamaların altına başkan Trump adına Türkçe ve İngilizce olarak açıklama gönderen bir kişi aynen şunları yazdı;
"Sevgili dostum Niyazi KIRANSOY ; Bu gün Elmas TV' de beni hedef alan basın açıklamanı büyük bir teessürle okudum.Bunu ; Tayyip ERDOĞAN'dan beklerdim, Devlet BAHÇELİ'den beklerdim,hatta Kemal KILIÇDAROĞLU'ndan bile beklerdim ama senden beklemezdim.Bana sarana kadar başka saracak kişimi bulamadın? Hem ben senin dengin miyim? Senin gibi Dünya devi bir siyasetçinin benim gibi dış kapının son mandalı olan bir kişi ile uğraşması klasına zarar vermez mi? Dünya'nın başkenti Zonguldak'da ki tüm sıkıntıları çözdün de; benim gibi bir garip köyün muhtarı ile niye uğraşıyorsun ? Çok üzdün beni gerçekten çoook..
Halbuki senin ile ilgili neler neler anlattılar bana da; ben ağzımı açıp bir kelime bile etmedim. Neyse senin dediğin gibi olsun.Yapacak bir şeyim kalmadı.Elimi kolumu bağladın.Dediğin gibi Papazı verecem ama ne olur sende sözünü tut ve Papazı ver…"

Editör: TE Bilisim