Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir beraberinde Belediye Meclis üyeleri ile birlikte AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'a parti binasında iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Akdemir, iade-i ziyarete ilgili şunları söyledi;

"ZONGULDAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"Sayın Başkanımız naif ve nazik tavrını her zaman sürdürüyor. Kendisini geçmişten bu yana uzun yıllardır tanırım. Kendisine, bizi kongreye davet ettiği için çok teşekkür ediyorum. Demokrasinin olmazsa olmazlarından, her parti için kongre önemlidir. Kendisi tek aday olarak seçime gitmiştir. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Bundan sonra gönülden ve samimi duygularla Zonguldak adına çalışmaya devam edeceğiz. Zonguldak için ne adımlar atılması gerekiyorsa birlikte atacağız. Zonguldak için neler kazanılacaksa birlikte gerçekleştireceğiz."

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;

"BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK ZORUNDAYIZ"

"Öncelikle nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Kongre sürecinden geçtik ve sizleri de kongremize davet ettik. Biz Zonguldak adına iktidar ve muhalefet adına üzerimize düşen ne varsa Ankara'da şehrimizin menfaatleri doğrultusunda yardımcı olacağız. Bu şehri yaşanılabilir kent haline getirmek, sizlerin ve bizlerin görevidir. Sizlerde bu doğrultuda mücadele edip çalışıyorsunuz. Sizden gelecek bir talep doğrultusunda üzerimize düşen görevleri her yerde yapmaya hazırız. Zonguldak bizim doğduğumuz, büyüdüğümüz bir kenttir. Başka bir Zonguldak yoktur. Bu şehri daha ileriye götürmek için birlikteliği sağlamak zorundayız. Ben sizin verdiğiniz mücadeleyi biliyorum, kolay değildir. Bu şehirde her şey zordur. Ama zorluk yok demeyeceğiz, hep beraber başarmak için çalışacağız." dedi.

Editör: TE Bilisim