"Türkiye'nin birleştirici gücü" sloganıyla dikkat çeken CHP'de yönetimler ne yazık ki parti tabanını birleştiremedi.
Ereğli'de CHP'nin 95. Yılı kuruluş kutlamalarına, eski Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın eşi Neriman Posbıyık'ın ‘çıkışı' damgasını vurdu.

Edinilen bilgilere göre, aynı zamanda 2011 genel seçimlerinde CHP'den 3. Sıra milletvekili adayı olan Neriman Posbıyık, parti binasında düzenlenen kutlama etkinliklerinde, İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ve bazı yöneticilerle tartıştı.

Bayan Posbıyık, etkinliklerde yer alan CHP'den önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olacağı bilinen Erol Çivici'ye partililerin gösterdiği ilgiye tepki gösterdi.

YÖNETİCİLERE SERT ÇIKTI!
Önce partinin Kadın Kolları Başkanı başkanına tepki gösteren ve çeşitli sözler sarf eden Neriman Posbıyık, bir bayan yöneticiye ise kolundan çekmek şartıyla fiziki temasta bulunarak "siz yüz veriyorsunuz, siz çıkardınız bunu, siz ne yapmak istiyorsunuz" şeklinde sözlerle çıkıştı. Bu durumu gören bazı partililer ise araya girerek Posbıyık'ı yatıştırmaya çalıştı.
Parti kulislerinden gelen bilgilere göre Bayan Posbıyık, daha sonra yanına gittiği İlçe Başkanı Sertan Ocakcı'ya da "bunları hesabını sana soracağım, seninle daha sonra hesaplaşacağız" şeklinde ifadeler kullandı.

OCAKCI UYARDI!
Ocakcı ise kendisine yönelik ‘çıkışa' tepki göstererek, "Neriman Hanım, lütfen haddinizi aşmayın" şeklinde uyarıda bulundu.
Bayan Posbıyık'ın çıkışı ise partililerce "kutlama etkinliklerimize gölge düşürdü" şeklinde yorumlandı.

Editör: TE Bilisim