Ereğli’nin çeşitli mahallelerinden toplanarak bir araya gelen ev hanımları, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a destek ziyaretinde bulundular. Kadınların bu desteğine kayıtsız kalmayan Başkan Uysal; “Hiç merak etmeyin, adayım ve bu seçimleri alacağız” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, şehrin dört bir yanından toplanarak kendisine ziyarete gelen kadınlara, 31 Mart seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

İlçede sessiz çoğunluk olarak hayatlarını sürdüren ev hanımları, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a siyasi hayatında tam destek verdiler. Başkanlık makamında eşi Sevim Uysal ile birlikte bayanları ağırlayan Başkan Uysal, destekleri için teşekkür etti.

“SEN NEREDEYSEN BİZ ORADAYIZ”

Kdz.Ereğli’ye güzel hizmetler yaptığını belirterek Başkan Uysal’a; “Sen neredeysen biz oradayız” diyen kadınlar, “Sana yapılan haksızlığa karşı biz seninleyiz. Ereğli’mizin geleceği için dik dur” dediler.

UYSAL: ADAY OLACAĞIM

Kadınların bu desteğiyle daha da güçlendiğini belirten Başkan Hüseyin Uysal; “Bu desteğinizle daha güçlendim. Daha da güçlenmeye devam edeceğiz. Gittikçe büyüyeceğiz. Yola çıkıyorum. Çıktığım yol doğru yol. Çıktığım yol, sizin yürüdüğünüz yol. Sizlerden aldığım güçle bu seçimi açık ara önde bitireceğiz” dedi.

Seçimlere girecek adaylara ve partilere başarılar dileyen Başkan Uysal; “31 Mart’ta seçimlere girecek tüm adaylara ve partilere başarılar diliyorum. Ama sonuçta zafere bizler ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim