Zonguldak Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği, AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara Kızılcahamam’da 26-27-28 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan, gerçekleştirilmiş olan İstişare Toplantısı’nın, tüm teşkilat ve katılımcılar ile birlikte, önümüzdeki dönemin, yol haritasının şekillendirilmesi açısından olumlu ve faydalı geçtiğini ifade etti.

BAŞKAN ALAN: “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA TALEPLERİMİZİ İLETTİK, ŞEHRİMİZİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HAKKINDA DESTEKLERİNİ İSTEDİK’

Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile baş başa görüştüklerini, Cumhurbaşkanımızın Zonguldaklı hemşerilerimize selamlarını ilettiğini belirtti. Başkan Alan, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarında şu görüşlerine yer verdi: ‘Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile Kızılcahamam’da, gerçekleştirmiş olduğumuz 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantımız çok verimli geçti. Teşkilat mensuplarımız ile yapmış olduğumuz bu toplantımız, yerel yönetimler olarak bizlere büyük katkı sağladı. Toplantımızın kapanışı sonrası, İl Başkanımız Sayın Zeki Tosun ile birlikte, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme imkânı bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, 28.İstişare ve Değerlendirme Toplantımıza katılan ilgili Bakanlarımızdan, şehrimizin sorunları ve çözüm önerileri hakkında taleplerimizi ilettik, Bakanlarımız ile birebir görüşme imkânı sağlayarak şehrimiz için desteklerini istedik. Sayın Cumhurbaşkanımız, öncelikle bizleri tebrik etti. Çok çalışmamız gerektiğini, bu davaya gönül verenlerin de yorulmadan çalışmaları gerektiğini yineledi. Bizler de, Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğimizi, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışacağımızı ifade ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi; her seçim bir mücadeledir. Bizler de çok şükür, Zonguldak’ımız da ipi göğüsledik ve halka hizmet için bu yola çıktık. İnanıyorum ki, Zonguldak’ımızı hak ettiği noktaya getireceğiz ve halkımızdan aldığımız oyları helal ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim