“ASFALT ÇALIŞMASI PAZARTESİ BAŞLIYOR”

Başkan Alan, asfalt çalışmaları ne zaman başlayacak sorusuna ilişkin, “Asfalt ihalesini yaptık. En büyük beklenti asfalt. Asfalttan önce kazıma yapacağımız yerler var, cumartesi başlayacak. Okulllar da açıldığında asfalt çalışması başlayacak. Acil olan 4 mahallemizin yolunu bitireceğiz” dedi.

“GÖZ AÇTIRMAYACAZ”

Diğer yandan kaldırım işgalleri konusuna değinen Başkan Alan, “Vatandaşın yoldan sonraki talebi sokak va kaldırım işgali bitmesi yönünde. Selden sonra esnafın zararı olduğu için, okulların da açılmasından dolayı 1 Ekim'e kadar süre istediler, onları kırmadık. Biz sokak işgali istemiyoruz. Arkadaşlarımız göz açtırmıyacak. Zonguldak'ta trafiğin kapanması için Mithatpaşa Tünelinin açılması gerekiyor. Alternatif yol konusunda çok fakiriz”dedi.

“BELEDİYENİN BÖYLE BİR BÜTÇESİ YOK”

Belediye İş Sendikasının grev oylaması yapacağına ilişkin soruya, “Biz arkadaşlarımızla konuştuğumuzda bir anlaşma zemini bulamadık. Prosedürün olması için bir fetva anlaşma yapılması gerekiyor. Bizim grev düşüncemiz yok. Yapılması gereken tamamen budur. Bizim şuan çalışmaya ihtiyacımız var'' şeklinde cevap verirken, Zonguldakspor'a para yardımı yaptınız mı sorusuna, ''Ben dedikoduyu kaale alıp cevap vermem. Zonguldakspor için elimden geleni yapan insanlardan biriyim. Söz konusu bu durumdan da rahatsız oldum. Zonguldakspor bizim ortak değerimiz, hassasiyetimi herkes biliyor. Ben Belediye Başkanı olarak nazımın geçtiği kişilere söyledim. Belediyenin böyle bir bütçesi yok” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim