Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşma yapan Başkan Çağlayan, "Merkez ilçede göreve gelmemizin üzerinden 1 yıl geçmiştir. Bize destek veren Zeki Bey'e teşekkür ederim. Bizde görevler nöbet değişimidir. Kuruluştan bu yana görev yapan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliği pekistirmek için tüm gayretimizi gösterdik. 1 yıl boyunca çalışan teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Dava arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Zonguldak'ın bu kadrolara ihtiyacı var. Yerel seçimlerde kadrolarımıza ihtiyaç var. Bizim herkese kapımız açık. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara'da toplantılar gerçekleştirdik. Bu toplantı Teşkilat Başkanlığımız tarafından gerçekleştirildi. Sunumların ardında Cumhurbaşkanımız'ın hitabı ile son buldu. Teşkilatlarımız kendilerini sürekli yenilerek daha gayretli hale geldi. Bizim asıl çalışmamız belediye seçimleri olacaktır. Şehrül Emin anlayışının yeniden Zonguldak'a hakim olması gerekiyor. Zonguldak'ı daha iyi bir belediyecileğe kavuşturmamız gerekior. Cinnet sehrine dönen Zonguldak'ı cennet şehrine çevirmek istiyoruz" dedi.


"HERKESE KAPIMIZ AÇIK"
Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ise, "Mustafa Başkan'ın göreve gelmesinin uzerinden 1 yıl geçti. Kendileri uzun yıllardır teşkilatımıza ve şehre hizmet ediyor. Yaptığı güzel işler vardır. Bu hizmetler bizim gururumuzdur. Kendileri daha iyi yerlere gelecektir. Önümüzde yerel seçim var. Bu önemli. Haziran seçimlerinden başarı ile çıktık. Mart ayında ise başarılarımızı taçlandırmamız gerekiyor. Biz başarı sözünü veriyoruz. Biz dava arkadaşlarımıza yerel seçimler için çağrıda bulunuyoruz. Zonguldak'ta belediyenin durumunu biliyorsunuz. TOKİ meselesini biliyorsunuz. Biz burası için büyük çaba gösterdik. Ama biz yanımızda belediyeyi göremedik. Ancak orada güzel işler yapılmasına rağmen orayı karıştırmak isteyen bazı kişiler var. Vatandaşımız bunları bilsin. Biz birlik beraberliği sağlayıp seçimden başarı ile çıkmak istiyoruz" dedi.


"YASAL SÜREÇ BAŞLAMADI"
Tosun açıklamasının devamında, "yerel secimlerde yasal sürecimiz başlamadı. İlerleyen donemde açıklama yapılacaktır. Zonguldak'ta anketler devam ediyor. Ama basinda soyledinği gibi şu 1. Çıktı gibi bir sey yok" dedi.


"AKDEMİR HEYCANINI ZONGULDAK'A KULLANSIN"
Çağlayan ise açıklamasında, "Baskan Akdemir heyacanını baska yerlerde kullansin dedi. Biz heyecanımızı her yerde kullanacaz. Muharrem Bey okuduğunu anlamiyor. Biz heykelin gerekliliği ile ilgili elestiride bulunduk. Kavşakların 3 ayda yapıldığınıgörduk. Yapılamama gerekçesinin yanlış olduğunu gördük. Makas probleminden bahsetti. Heykel estetik bir durumdur. Akdemir döneminde 3. Heykeldi bu. Maliyetleri hala açıklayamadılar. Bizim duyduğumuz iddia şeklinde heykel maluyeti kadar çizim sahibine de bu fiyat verilmiş. Biz heyecanımızı Zonguldak için kullanacağız. Akdemir'e tavsiyemiz heycanı varsa eger Zonguldak için kullansın. Biz büyüllerimize saygısızlık yapmayız. Kendisine tavsiyemiz varsa eğer tecrübesi Zonguldak için kullansın" dedi.

 

Editör: TE Bilisim