Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı açıklamada, seçim startını verdirdiğini belirterek, “seçim startını bugünden itibaren vermiş bulunmaktayız. İlk ziyaretimizi şehit madencilerimize gerçekleştirdik. Tüm şehit madencimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’da, ”Zonguldak’ı Zonguldak yapan değerlerimizdir. Şehit madencilerimizi ziyaret ederek seçim startını verdik. 31 Mart tarihine kadar durmaksızın çalışarak seçimlerden başarıyla ayrılacağız. Tüm şehit Madencilerimize cenabı Allah’tan rahmet ve minnet diliyoruz” dedi.

“ŞEHİT MEZARLIĞI ZİYARET EDİLDİ”

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan ve beraberindeki partililer daha sonra şehitler mezarını ziyaret ederek şehitlerimizin ruhuna Fatiha okudular .

Ak Parti kurucularından Hasan Feyiz Genç mezarı başında ziyaret edildi.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Belediye Başkan Adayı Ömer Selim daha sonra AK Parti’nin Zonguldak kurucularından olan Hasan Feyiz Genç’ in mezarı başında ziyaret ederek dua okudular. Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun burada yaptığı açıklamada; “Hasan Feyiz Genç ile birlikte yıllarca siyaset yaptıklarını belirterek kendisini rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti.

Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’da merhum Hasan Feyiz Genci rahmet ve minnetle andığını belirtti ve 31 Mart yerel seçimlerinden sonra tekrar mezarını ziyaret ederek dua edeceğini ifade etti.

DEMİRCİ AK PARTİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman ve partililer Genel Maden İşçileri Sendikası’nı ziyaret ettiler.

Ziyarette Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci konuklarını hoş geldiniz dedi.  Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ziyarette yaptığı konuşmada, “Türkiye Taşkömürü Kurumu’na 1500 işçi alımının gerçekleşeceğini ifade etti ve maddi işlerden destek istediklerini söyledi.

Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’da sendika ziyaret etmenin çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Genel Maden İşleri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci’de AK Parti heyetine ziyaretlerine şehit madenci Anıtı’ndan başlanmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek teşekkür etti. Başkan Demirci Zonguldak’ın şu an iyi olmadığını belirterek kim hayırlıysa o kazansın dedi.

Editör: TE Bilisim