AK PARTİ merkez ilçe Başkanlığı tarafından partinin kuruluşundan bugüne görev almış mahalle başkanları ve mevcut başkanları gönül sofrasında bir araya geldi.

Deniz köşkünde düzenlenen yemeğe, AK PARTİ Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

AK PARTİ merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan bir konuşma yaparak, Ak partinin kuruluşundan bugüne görev yapmış olan 19 mahalle başkanlarına teşekkür etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, düzenlenen yemekte: "Bizden önce partinin kuruculuğunu yapmış kim varsa saygıyla anıyorum. Bu dava kurulurken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, "düzgün, namuslu, dürüst bir dava yürütün: dedi. Davamızı yaşam biçimi haline getirdik, Bize sizinle beraber olmak yetiyor. Merkez İlçe başkanımız güzel bir organizasyon düşünmüş. Burada birlikteyiz, güzel bir beraberlik oldu. bizim beraberliğe, soğumaya, soğutmaya ihtiyacımız var, İyi ki Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. İyi ki varsınız, iyi ki beraberiz. Daha çok çalışacağız, mücadele edeceğiz, İlçe başkanımın ekibine teşekkür ediyorum. "

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdı Uçar, "Nereden başlasam bilemiyorum, biraz duygusal bir süreç. 'Ben siyasetten çok anlamam' dedim. ilçe yönetimine girdim. Üye yapmaya başladık. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeyi kurtaracak dedim. Sonrasında beni ilçe başkanı yaptılar. Sonrasında süreç ilerledikçe ben il başkanı oldum. 17 yıl geçti aradan şimdi de milletvekiliyim. Böyle bir süreçten geçtik biz. Zor günlerde birlikte olmak önemli, Allah sizden razı olsun" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ise "AK Parti bir sevdadır. AK Partili olmak bir ayrıcalıktır. Hepimizin evinde mutlaka bir AK Parti bir fotoğrafı vardı. Torunlarımız, çocukları ve onların torunları sızla hep gurur duyacaktır. Bizim arkadaşlarımız bu davaya ihanet etmediler. Hep sahip çıktılar. Dik durarak yolumuza devam edelim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından mahalle başkanlarına teşekkür sertifikaları verildi.

Editör: TE Bilisim