Saadet Partisi (SP) Zonguldak Milletvekili 1. Sıra Milletvekili Adayı Burak Erol, 3. Sıra Milletvekili Adayı Engin Zeren ve 5. Sıra Milletvekili adayı Yavuz Süleyman Kuş, Saltukova ve Filyos Beldesini ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında doğup büyüdüğü Filyos Beldesinde sevgi seli ile karşılaşan Milletvekili adayı Burak Erol, belde halkından büyük destek gördü.

Beldelerde tek tek esnafları ziyaret eden milletvekili adayları 'değişim zamanı' diyerek vatandaşlardan destek istedi.

Ziyaretlerde milletvekilleri adına konuşan Burak Erol, "24 Haziran'da çok önemli bir seçim var. Bu seçim uçurumdan önceki ve tünelden sonraki son çıkıştır. Türkiye ekonomik olarak, siyaseten, hukuken ve ahlaken tıkanmıştır. Türkiye'de yeni bir sese, yeni bir söze ve yeni bir siyaset anlayışına ihtiyaç vardır. Bu ihtiyacın adresi Saadet Partisi'dir. Bu işin artık sağı, solu yok. Bu işin Türk'ü Kürt'ü yok. Onun için neye bakıyoruz. Hakkı yenenlerle, yenilenler arasında bir mücadele var. Bunun ile ilgili sizlerden destek bekliyoruz. Sizler bizleri meclise göndereceksiniz. Bizler de orada sizlerin sözü olacağız. Bir Filyos'lu olarak sizlere söz veriyorum. Gece, gündüz emrinizdeyiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim