İlçe Başkanı Mar; "Her aday özgür iradesiyle bu zor meşakkatli özveri isteyen çalışmalarında günlük yaşamından ve ailesinden yapacağı fedakarlıklarla yüreğini insan hak ve özgürlükleri için vereceği mücadelesinde seçilecek yönetimiyle kendilerini anlatıp delegelerimizin güven oylarına talip olacaklardır" dedi.
 

CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Mar, 19 Ocak Pazar günü saat 11.00 de TTK Memurlar Lokalinde yapılacak olan CHP Merkez ilçe kongresinde adayların kendilerini anlatıp delegelerin güven oylarına talip olacakları söyledi. CHP Merkez İlçe Başkanı Mar, şunları söyledi:
"19 Ocak 2020 saat 11.00 de TTK memurlar lokalinde dostlukların bir olduğu yol arkadaşlığının tescilleneceği güvenle saygı ile sevgi ile tek sevdamıza sahip çıkmak onur ve şerefimizdir. Bu sevda bitmez diyen delegelerimiz üyelerimiz gönüldaşlarımız çoğulcu bir demokrasi anlayışı ile bir olma diri olma şölenimize firesiz katılımlarınız siz değerlerimizin onuru ve şerefi olacaktır. Zonguldak'ta sandıklar halkın iradesiyle 19 mahallede kuruldu delegeler seçildi, adaylar belli oldu, her aday özgür iradesiyle bu zor meşakkatli özveri isteyen çalışmalarında günlük yaşamından ve ailesinden yapacağı fedakarlıklarla yüreğini insan hak ve özgürlükleri için vereceği mücadelesinde seçilecek yönetimiyle kendilerini anlatıp delegelerimizin güven oylarına talip olacaklardır. Demokrasinin çoğulcu anlayışı Cumhuriyetin faziletiyle bu seçim süreci ve seçimi kazanan insani vicdani duyguların hap solmadığı özgür hür düşüncelerin rahatça konuşulabildiği bir Türkiye'de insan hak ve özgürlüklerinin varlığını güvence altına alan kazanan kurucu iradenin Cumhuriyet ve Devrimlerinin Aydınlık yüzü CHP'si olsun. Adaylarımıza Başarılar dilerim" dedi.

Editör: TE Bilisim