Parti binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, hiçbir şeyin hanım eli deymeden güzel olma şansının olmadığını belirterek şunları dedi; “Kadın kollarında ki üyelerimizle bir araya gelerek sohbet ettik. Dedik ki, bu işin de bir kenarından tutun Zonguldakımızı beraber güzelleştirelim. Hanım eli deymeden bu işler olmaz. Onların beklentilerini vatandaşlardan gelen talepleri dinledik. Biz iki ayı aşkın zamandan beri kadın kollarımız başta olmak üzere sahadayız. Öncelikle kadınlarımızın sonra gençlerimizin destekleriyle bu seçimi alacağız. Önce adaletli olacağız. Benim adaletten santim şaşma şansım yok. Yoksa anam bana hakkını haram eder.”
AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman’da, “Biz mahallelerimizde çalışmalarımıza başladık. 40 gün yoğun çalışma dönemi geçireceğiz. Bugün burada sohbet istişare yaptık. Güzel bir toplantı oldu. İnşallah bundan sonra güzel olacak” dedi.
Editör: TE Bilisim