İYİ Parti Zonguldak il başkanı Ragıp Bayraktar, Cumartesi günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Zonguldak'a geleceğini ve aday olup olmayacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bayraktar, Cumartesi günü Genel Başkanımız Meral Akşener'in Zonguldak'a gelmesiyle seçim startını vereceklerini belirterek şunları söyledi;

"Burada güzel olan taraflar arasında 67 gün kala seçim kararı verildi. Zonguldak Cumhuriyet'in ilk şehridir. Bir kadın cumhurbaşkanı  adayı olarak da genel başkanımız Zonguldak'a geliyor. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Güzel bir program yapacağız. Tüm halkımızı davet ediyoruz. Bizim adaylık sürecimizle ilgili genel merkezin alacağı kararlar önemlidir. Bunlarla ilgili bir bilgi bekliyoruz. Kendi teşkilatlarımız olsun genel merkezin yapacağı toplantıların sonucunda adaylık süreci ile ilgili yarın nihai sonuç olacaktır. Bu doğrultuda ne uygun görürse o şekilde hareket edeceğiz. İl başkanı olarak bizlerin de aday adayı olabileceğimizle ilgili genel merkezin aldığı bir karar var. Genel başkanımız, isteyen il başkanları aday adayı olabilir dedi. Bu doğrultuda teşkilatımla görüşeceğim ne uygun görürse o şekilde hareket edeceğim. Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi'nin yapmış olduğu 15 milletvekilini bizlere vermesi ile beraber, demokrasinin seçilmişler doğrultusunda ilerleyebileceğini gördük. Tüm vekillerimize çok teşekkür ediyorum. Biz Parti olarak onları bir demokrasi kahramanları olarak anlıyoruz. Milletvekili Ünal Demirtaş da Cumartesi günü genel başkanımızla birlikte Zonguldak'ta olacaktır."

Editör: TE Bilisim