Sebahattin Adıyaman’ın açıklaması şu şekilde; “2009’dan 2019’a kadar Muslu’da bir çok değişikliğe imza attık. Enerji santrallerinin  inşaatı devam ederken biz sosyal sorumluluk adına santrallere en uzak olan bölge Emirler Mahallesinden başladık yatırımlara.Bir yok köyüydü  yok mahallesiydi orası.Çim saha yaptık oraya.Çocuk parkları koyduk.Kamelyalarkoyduk.İnsanların bir araya gelebileceği, nefes alabileceği yapılar koyduk ortaya.Sonrasında merkezde Belediye binası, sosyal tesisler  ve kompleksleri hayata geçirdik.

Daha sonrasında karşı mahallede çocuklarımız için parklar ve sahalar yaptık.Eren konutlarının olduğu alanda yine bir çok sosyal donatı hayata geçirdik.Cumhuriyet Mahallesinin olduğu alanda artık inşaat çalışmaları bitti.Kamyontrafiğidekalmadı.Artık yoğunluğumuz Cumhuriyet mahallesinin olduğu alanda olacak.

9 tane blok yaptık.108 dairede 108 tane ailenin belde dışına kovulmak zorunda bırakmadık.136 m2 3+1 daire içerisine bütün beyaz eşyasını da koyduk.Ne dedik; al yatak odanı git otur.Ama beldemizde otur.Gitmeyin buradan bir yere dedik.Bunla da yetinmedik.Dedik ki; Enerji firmasına kamulaştırma bedelleri az, vatandaşla gidin helalleşin tokalaşın dedik.Fazlası ile gereğini yaptılar.

“KİMSE ÇATES’İ KONUŞMUYOR!”

Eren Enerji’ye bir şey sunduğumuz zaman sağlıklı olan her projeye Sosyal sorumluluk adına ciddi destek verdiler.

Şu anda Dünya’da en son teknoloji dediğimiz FCD sistemi burada kullanılıyor ve baktığınız zaman birileri hep Eren Enerji’yi konuşuyor.Çates özelleşti Bereket Enerji’ye geçti ama kimse onu konuşmuyor.Hani nerede filtreler? Niye biz bunun mücadelesini vermiyoruz.

Editör: TE Bilisim