Hem gündelik yaşamda hem de çok özel anlarda sürekli olarak kullanılan en güzel takılar şüphesiz ki kolyelerdir. Her zaman taktığınız kolyeler sizlerin tarzını ve kalitesini ortaya koyabilen kilit parçalardır. Karşınızdaki insanlara kendinizi en iyi anlatan ve ilk göze çarptığı anda sizler hakkında karşınızdaki insanlara fikir veren kolyeleriniz seçerken her zaman çok özenli ve dikkatli olmalısınız.

Zen pırlanta markası pırlanta denildiğinde akla ilk gelen markadır. Avrupa’nın en büyük pırlanta üreticilerinden birisi olan Zen aynı zamanda pırlantaya çok farklı bir çeşitlilik ve bakış açısı kazandırmıştır. Üretmiş olduğu pırlanta kolye modelleri ile kadınların pırlantaya kendi imkanları ile çok daha kolay şekilde ulaşabilmelerini sağlamıştır. Sizlerde Zen pırlanta koleksiyonlarında yer alan en şık ve göz alıcı kolye modellerine göz atabilirsiniz. Ya da Zen pırlanta resmi web sayfasında yer alan tüm modelleri en ince detayına kadar inceleyebilirsiniz. Hem uygun fiyatlardan hem de kampanyalarda faydalanarak kendiniz için çok şık ve zarif bir pırlanta kolye satın alabilirsiniz. Sizleri karşınızdaki insanlara anlatan ve ilk görüşte çok büyük mesajlar içeren kolyelerinizi seçerken Zen pırlanta ürünlerini tercih edebilirsiniz. Böylece her zaman kaliteli bir insan olduğunuzu siz söylemeden herkesin anlamasını sağlayabilirsiniz. Çünkü Zen pırlanta kolye modelleri üzerine üretilmiş olan daha şık ve daha göz alıcı ürünler bulamayacaksınız.

Zen Pırlanta Kolyeler

Zen pırlanta markası pırlanta kolye olarak çok farklı çeşitler sunmaktadır. Her biri çok özel ve yetenekli tasarımcıların kaleminden çıkan tüm modeller her zevkten ve her tarzdan kadının isteğine uygun olacak şekilde hazırlanmaktadır.

Zen pırlanta kolye modelleri arasında karşımıza çıkan ve özellikle gündelik yaşamda kullanılmak üzere tercih edilen en şık modellerin başında tektaş kolye modelleri gelmektedir. Karatına göre farklılıklar gösteren tüm tektaş pırlanta kolyeler sade ve aynı zamanda zarif ve şık olmayı seçen kadınların tercihidir. Tek bir parça kolye ile tüm şıklığı bütünleyebilen kadınlar genellikle tektaş yüzüklerinin en güzel tamamlayıcısı olarak ta bu ürünü seçmektedirler.

Zen rlanta baget kolye modelleri daha çok modern ve aynı zamanda biraz gösterişi seven kadınların tercihidir. Yine gündelik yaşamda biraz aşırıyı seven kadınların kullandığı pırlanta baget kolyeler aynı zamanda özel anların en güzel parçaları olmaktadır. Taş kesimi olarak daha çok köşeli ve dikdörtgen olarak karşımıza çıkıyor olsa da, Zen tasarımcılarının muhteşem yorumları ile su damlası ve kalp şeklinde de hazırlanıyor.

Zen pırlanta zümrüt kolye modelleri kendini seven, kendine çok değer veren ve her zaman az ile yetinemeyen kadınların tercihi olarak biliniyor. Zümrüt taşının asilliğinin yanına bir de pırlanta taşların değeri eklendiğinde ortaya kusursuz ürünler çıkıyor.  

Editör: TE Bilisim