Zonguldaklı Yazar Selma Aydın, ‘Selma Aydın Eserleri Lansman Konseri' TRT Sanatçıları eşliğinde, Şef Levent Özger Yönetiminde gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde(AKM) düzenlenen etkinliğe; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Zonguldak Belediyesi eski Başkanları İsmail Eşref ve Secaattin Gonca, Belediye Kültür ve Sanat Merkezi(BKM) Müdürü Abdullah Bakır, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

SELMA AYDIN 12 BESTESİNİN LANSMANI YAPTI

Zonguldak ve dışında çeşitli etkinliklerde sunuculuk yapmaya başlayan Aydın, ardından şiir yazmaya başlayarak 4 kitabını piyasaya sürmüştü. Sanat çalışmalarına bir yenisini ekleyen Aydın, Türk Sanat Müziği dalında beste çalışmalarına başlayarak müzik piyasasına 12 eserini kazandırdı.

Aydın'ın söz ve müzikleri kendisine ait eserlerin tanıtımını yaptığı lansman konseri büyük ilgi gördü. Aydın, lansman konserinin sunumunu kendisi gerçekleştirdi. Etkinliğe Zonguldak'ın güçlü seslerinden olan Evren Türeci Sezgin, İstanbul'da yaptığı albüm çalışmalarına ara vererek, etkinliğe katılıp 4 şarkı seslendirdi.

Duygusal anların yaşandığı konserde Selma Aydın'ın oğlu Ahmet Aydın da yeni bestelerden birini annesiyle birlikte seslendirdi. Belediye Başkanı Akdemir, Aydın'a, TRT Sanatçılarına ve Şef Levent Özger' i bu etkinlikten dolayı tebrik ederek kendilerine çiçek takdim etti.

Editör: TE Bilisim