Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e iade-i ziyaret yaptı.

"CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NİN İLKELERİ BELLİDİR"

Başkan Akdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;

"Seçimden sonra kendilerini iade-i ziyaret etmiştik. Dileğimiz, amacımız birlikte hareket edebilmek, birlikte olabilmek, hizmeti birlikte getirebilmek. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilkeleri bellidir. Bu ilkeleri halkımızın yüreğine, ufkuna yerleştirebilmektir. Örgütümüzle birlikte bu çalışmaları iyi anlatarak hem halkımıza hem toplumumuza, kitlelere iyi bir şekilde partimizin 2019 seçimlerine yükselmesi kazanması anlamında çok büyük görevleri vardır. Bir seçim atmosferi o kadar kolay geçmiyor, yoğun geçiyor. Dileğim o ki, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilkeleri doğrultusunda partimizin oylarının yükselmesi anlamında nasıl bir çalışma içerisinde olacağımızı birlikte karar vereceğiz."

"80 SONRASI EN ÇOK YATIRIM YAPMIŞ BELEDİYE BAŞKANIDIR"

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman da iade-i ziyaret ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

"2019 seçimlerine güçlü bir şekilde gitmemiz lazımdır. Her gelen yetkililerin Zonguldak'a ciddi anlamda hiçbir şey vermediklerini görüyorsunuz. Bu anlamda Zonguldak'a sahip çıkacak olan Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Bütün belediye başkanlarını destekleyip sahip çıktık. Bu diğer belediye başkanlarını ayırt etmemiz anlamına gelmiyor. Diğer belediye başkanları da hangi siyasi görüşten olursa olsun, canla başla çalışıyorlar. Milli gelirden aldıkları payların ne kadar düşük olduğunu herkesin bilmesi lazımdır. Belediye başkanlığı, o beldenin ilçenin babası konumundadır. Cebinde ne kadar bol para varsa, ölçüde evlatlarının sorunlarını çözmede yardımcı olur. Belediyelerin ödeneklerinin artırılması gerekmektedir. Belediye Başkanımız Akdemir, 80 sonrasında gelmiş, en iyi yatırım yapmış Belediye Başkanımızdır. Biz kendisini destekliyoruz. 2019'a giderken de böyle olacaktır. 2019'da Zonguldak Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi'nin elinde olacaktır. Bundan hiç kimse kuşku duymasın."

Editör: TE Bilisim