Zonguldak Belediyesi  İşkur İl Müdürlüğü ve Fatih Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile " Her Telden " gecesi düzenledi. Roman Müzik Grubu'nun Konserinde, roman müzisyenler müzikseverlere adeta müzik şöleni yaşattı.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen muhteşem geceye Kozlu Kaymakamı Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gökhan İnan, Çalışma ve İşkur İl Müdürü Gönül Demirsu, İl Afad Müdürü Ahmet Güngör, CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır gecenin açılış konuşmasını yaparak;
"Düzenlemiş olduğumuz gecemize katılımlarınızdan dolayı öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ülkemizde Türkü, Lazı, Çerkezi, Kürdü, Romanı  ile yüz yıllardır aynı bayrak altında yaşıyoruz. Bu birlikteliği sürdürmek ve kültürümüzü unutturmamak, birlik ve beraberlik içinde yaşamak için böyle bir etkinliklere ihtiyacımız var. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu güzel bayrağımızın altında birlik içinde olma ihtiyacımız var. Şuan dünyanın her tarafında görev yapan Askerlerimize, Güvenlik görevlilerimize başarılı, sağlık, kazasız ve belasız  görevler diliyorum ve bu nedenle görevi başında şehit olan Askerlerimize ve Güvenlik Görevlilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz " dedi.

Şef Oğuzhan Bakır yönetiminde çalışan Roman Müzik Grubu eşliğinde Yonca Baş Murat Nalbant ve Yılmaz İnce birbirinden güzel eserleri seslendirerek salonda izleyenleri adeta coşturdu.

 

Editör: TE Bilisim