Demir 3 yıl düzenli aidat ödeyenlere oy kullanım hakkı da vereceklerini söyledi.

"KULÜBE ÜYE YAPACAĞIZ"

Camianın "Kulübe neden üye yapılmıyor" eleştirilerine de yanıt veren Futbol şube Sorumlusu Hacı Demir "Zonguldak Kömürspor'a tabiki üye yapacağız. Her üyenin belli bir aidat ödeme zorunluluğu var. Kulübe yeni üye yapacağımız kişilerin 3 yıl boyunca düzenli üye aidatlarını ödemeleri durumunda kendilerine oy kullanma hakkı verilecek.

"BİR TARİHİN YOK OLMASINI ENGELLEDİK"

Zonguldak Kömürspor  Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir kulübü bu günlere getirene kadar büyük mücadeleden geçtiklerini söyledi. Demir "Eski Zonguldakspor'un yaklaşık 100 milyona yakın borcu vardı. Amatör kümeye kadar düştü. Bir tarih yok olmak üzereydi. Ama ben başkanı olduğu Demir Madencilik Dilaverspor'u şampiyon yaparak ismini Zonguldak Kömürspor olarak değiştirerek borçsuz, sorunsuz, ter temiz bir kulüp oluşturarak Zonguldak halkına sunduk. Çok zor dönemlerden geçtik. Kulüp Başkanlığı'na Süleyman Caner'i getirerek, Teknik Direktör Cahit Terzi ile birlikte taraftarımızın da büyük destek ve katkılarıyla önce 3.lige çıktık, ardından Şenol Demir ile birlikte bu takımı 2. lige çıkardık. Biz bu fedakarlığı yapmamış olsaydık Zonguldak'ın profesyonel bir takımı olmayacaktı. 100 milyon lira borcu olan Zonguldakspor şu anda Fenerspor olarak devam ediyor. Zonguldak Kömürspor ise bugün 2. Ligde Zonguldak'ı gururla temsil ediyor. Bu takımın iyi yerlere gelmesi için de mücadelemiz devam ediyor, edecek" dedi.

"BEN DAHA İYİ YAPARIM DİYEN OLURSA ANAHTARI TESLİM EDERİZ"

Demir "Zonguldak Kömürspor aile şirketi gibi yönetiliyor deniliyor. Buradan net söylüyorum. Eğer bu takımı bizden çok daha iyi idare edebilecek, birileri çıksın, biz bu takımı çok daha iyi yönetiriz desin gereğini yapar anahtarları o kişiye teslim ederiz, maddi olarak de üstüne para verip biz de destek oluruz. Bunu net söylüyorum. Biz bu takıma büyük emekler verdik. Biran da tekrar yok olup gitmesine göz yumamayız. Kulübün menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa nu yaparız" dedi.

"AŞ PLANIMIZ VAR"

Zonguldak Kömürspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir "Gerçekleştireceğimiz olağanüstü genel kurulda kulübün AŞ olması yönünde girişimlerimiz olacak. Bu kulübü rahatlatacak ve daha iyi şartlarda çalışmamızı sağlayacak. Geçtiğimiz yıllarda AŞ olmayı planlamıştık ancak çeşitli nedenlerden dolayı ertelemiştim. Bu kongrede AŞ planımızı gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim