KOCAELİ'nin Kartepe ilçesinde düzenlenen Off-Road şenliğinde arazi araçlarıyla yapılan yarışlar, nefesleri kesti. Zonguldak'tan yarışmaya katılan Sefer Oktay'ın kullandığı araç rotili çıktıktan sonra takla attı.
Zonguldak'tan bir başka isim Nurullah Şahin'in kullandığı araç turuncu grupta yarışmayı birincilikle tamamladı.

Kartepe Belediyesi, Kartepe Off-Road Kulübü ve Kartepe Doğal Hayatı Koruma ve Turizm Derneği iş birliğinde bu yıl dördüncü kez düzenlenen Kartepe Off-Road Şenliği, Maşukiye'de yapıldı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen 35 Off-Road aracının katıldığı turnuvada, pilotlar yaklaşık 2 kilometrelik parkuru en kısa sürede tamamlamak için birbirleri ile yarıştı.

Parkurun zorluğundan bahseden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Bu yıl 4'üncüsünü düzenlediğimiz Off-Road Şenlikleri'nde şu anda 35 araç yarışıyor. 500'ün üzerinde yarışsever araçları ile geldi ancak 35 araç yarışa katıldı. Özellikle parkur son derece zorlu, amacına uygun, yarışseverlerin heyecanı, adrenalini, belki de korkuyu yaşayacakları bir parkur. Biraz önce bir araç o parkurda arıza yapmıştı. Yarışlar oldukça heyecanlı" dedi.

Yarışmaya Zonguldak'tan da çok sayıda Off-Road meraklısı katıldı.
Zonguldak'tan yarışmaya katılan Sefer Oktay'ın kullandığı araç rotili çıktıktan sonra takla attı.

Yarışmada Zonguldak'tan bir başka isim Nurullah Şahin'in kullandığı araç turuncu grupta yarışmayı birincilikle tamamladı. Şahin'in yardımcı pilotluğunu ise Sefer Oktay yaptı.

Yarışmada dereceye girenler ödüllerini Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in elinden aldı.

 

Editör: TE Bilisim