Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Yönetim Kurulu üyesi Aydın Ergenç ve TÜGVA Zonguldak Merkez İlçe temsilcisi Abdullah Püren tarafından karşılanan 2 tır yardım malzemesi Türk Kızılayının kontrolünde bulunan 16 yetimhaneye ulaştırılmak üzere İdlip bölge koordinatörü Baran AKAR'a teslim edildi.

Nihat Aygün Yaptığı açıklamada;  Kızılayımız yetimhanelerinde bulunan 3.000'e yakın yetimlerimizin ihtiyaçlarına bir nebze olsun katkıda bulunan Zonguldaklıhemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca Zonguldak Valisi Sayın Ahmet Çınar' beye vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Türkiye Gençlik Vakfı Zonguldak Merkez ilçe temsilcisi  Abdullah Püren yaptığı açıklamada; Kampanyamıza destek veren tüm Zonguldaklı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Yardımseverlerimizin destekleri ile yeni kampanyaları da hep birlikte yapmak inşallah nasip olur.  "Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır" hadisi ile bizde Türk İslam alemi olarak yetimlere bakmakla yükümlüyüz" dedi.

Editör: TE Bilisim