Belediye meclisi 2020 yılı performans programını değerlendiren Alan, meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Kentte çok büyük katkılar sağlayacak. Diğer meclis üyelerimizin de katkıları büyük. Teşekkür ediyorum. Makul bir bütçe olmuştur.

“KAYIP KAÇAKLAR BELİMİZİ BÜKÜYOR”

“Su fiyatların düşürülmesine ilişkin biz seçim zamanı indirimin sözünü vermiştik. İndirim ve zam yapıla n yerlerde olmuştur. Suyun maliyeti artmışken biz sözümüzü tutarak yüzde on olarak vatandaşa bunu yansıttık. Kayıp kaçağımızın olduğunu bunun önüne geçtiğimiz takdirde problemin çözüleceğininim sözünü vermiştik. Uygun fiyattan kullanılması tek isteğimiz. Kayıp kaçağın önüne geçmeden bu tabibi ki olmaz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Yüzde 70 e yakın kayıp kaçak bizim belimizi büküyor. Kentin yüksek fiyattan su kullanması bizim canımızı sıkıyor.”

“PROJEYİ BAKANA SUNACAĞIZ”

“Zonguldakspor satadla ilgili açıklama yapan alan, inşallah proje olayını netleştirişsek bununla ilgili müjde veririz. Diye düşünüyorum. Karaelmas arena olsun olsun en güzeli olsun. En güzelin hak ediyoruz. Projeyi hazırlayıp Bakan beye sunacağız. “

“AMACININ DIŞINA ÇIKAN HİÇ BİR ŞEYE İZİN YOK”
“Yöresel ürün pazarı, şuan bir uygulama yapılmıyor. Arkadaşlarımızı uyaracağız. Vali bey ile görüşerek. Amacının dışına çıkan hiçbir şeye izin vermeyeceğiz.”

“BENİM İÇİN ÖNEMLİ PROJE”

“Nergis park için ise ,Atınç beyi dikkatinden dolayı tebrik ediyorum. Nergis parkın projesin açıklarken benim için çok önemli olduğunu anlatmıştım. Engelli ve engelsiz konağının projesini açıklamıştım. Biz orada yağmur yağdığı zaman vatandaşın oturması adına geçici olarak bunu yaptık. Nergis park projesinin en son yapılacağını anlatmıştım.”

“YAŞAM ALANI HALİNE GÖTÜRECEĞİZ”
“Çevre ve şehircilik bakanımız en son ziyaretinde cami inşaatı incelemesinde bulundu. Biz toki tarafından 3 projenin hayata geçirdiğini duyurduk. 2020 yılında kenti şantiye alanına çevireceğiz. Sahil projesi bizim için önem taşıyor. Gene bizim açıkladığımız millet bahçesi yapılıp bittiği zaman çok özel bir alan olacak. Biz çok amaçlı bir fener yapmak istiyoruz. Yaşam alanı haline getirmek istiyoruz. Bakanımızın kente yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. “

“KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK”

“Limanla ilgili konuşlan alan, hiç kimseyi mağdur etmeden yıkacağız. Tek tip göze hoş gelen bir çalışma yapacağız. Görsel ve sentetik açıdan vatandaş geldiği zaman yürüyebileceği bir alanı ortamı sağlamak adına çalışmalar yapacağız.”

“KENTE YAKIŞIR HALE GELECEK”

“Dere ıslahı konusunda, ihale aralık ayında yapılacak. İnşallah deremiz Zonguldak’a yakışan bir hale gelecektir“

“SOSYETE PAZARINA TAŞIYACAĞIZ”

“Köprü altı esnafımızda işgalci konumunda görünüyorlar. Sosyete pazarına çok geniş bir iş merkezi olacak. Onlara da bu sunumu yaparak kendilerinde projeyi açıklayacağız.”

“KAYGILARI ANLIYORUZ”
 
“Çates ile ilgili çevre şehircilik bakanlığımızın bir çalışma yağacaktır. Buna bir hassasiyet gösteriyor. Kaygıları anlıyorum.”

“HAYVAN BARINAĞNII KIZILCAKESYE TAŞIYACAĞIZ”

Hayvan barınağı ile ilgili , ‘’Özel idarenin bir barınağı restore edildi. Valimiz işletmesini bize devredecek. Kozlu’da Kızılcakesede doğal bir hayvan barınağı yapmak istiyoruz. Ücretsiz servisler yaparak insanlarımızı oraya taşımayı hayal ediyoruz. Doğal ortamlarda hayvanlarımızı besleyebilecekler. “
Editör: TE Bilisim