Zonguldak'ta görev yaptığı süre boyunca iz bırakan işlere imza atan Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak, kısa adı Bursa ZONSİAD olan Bursa Zonguldaklı İş Insanları ve Yöneticileri Derneği'nin düzenlediği toplantının konuğu oldu. Bursa ZONSİAD Başkan Vekili Serkan Durmuş, "Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak, Zonguldak'ta görev yaptığı süre boyunca bir Zonguldaklı gibi gece gündüz demeden çalıştı. Sadece devlet adamı gibi değil aynı zamanda halkın adamı olduğunu da her fırsatta gösterdi. İşte bu yüzdendir ki halkımız onu çok sevdi, güvendi ve hala unutmadı" dedi.

Bursa ZONSİAD Başkanı Erol Taşcı da konuşmasında Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak'a hem Zonguldak hem de Bursa'ya yaptığı önemli hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

"ZONGULDAK'IN GÖNLÜMDEKİ YERİ FARKLI"

Bursa ZONSİAD'ın düzenlediği toplantıda konuşan Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak da Zonguldak'ı hiçbir zaman unutmadığını ifade etti. Zonguldak ile ilgili unutamadığı anıları Bursa ZONSİAD üyeleriyle paylaşan Ak, şunları söyledi:

"Türkiye'nin her bir köşesi özel ve güzeldir elbette fakat Zonguldak'ın benim gönlümdeki yeri çok farklıdır. Bugün bu toplantıda olduğumda kendimi Zonguldak'taymış gibi hissettim. Zonguldak sadece kara elmas adını verdiğimiz maden şehri değil aynı zamanda güzel bir turizm şehridir. Zonguldak'ın doğal güzelliklerinin kıymetini iyi bilip nimetlerinden yararlanmak gerekir. Zonguldak'ta turizm reformu gerçekleştiğinde inanıyorum ki ülkemizin en güzel destinasyonlarından birisi haline gelecektir."

Editör: TE Bilisim