2001 Herhangi Bir Ortaöğretim Mezununun Başvuracağı 37 Kadro Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS 2019/2 lise mezunu merkezi atama kapsamında memur alımı unvan ve şehirlere kadro dağılımları verilmiştir. Tercih yapacak adaylar bu alımları inceleme yöntemi ile başvuru yapması gerekiyor. Lise Mezunu bölüm şartı aranmayan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS 2019/2 merkezi atama kapsamında memur alımı unvanları ve şehirlere kadro dağılımları ilan edildi. Bu kapsamda başvuru yapacak adaylar hangi şehir ve unvanda başvuru yapabileceği tablo halinde verilmiştir. Lise mezunu her hangi bir bölüm şartı aranmadan başvuru yapılabilinir 37 kadrolar.
Zabıta memuru, şoför, memur, temizlik hizmetlisi, aşçı, kaloriferci ve bekçi alımı yapılıyor.
Alımı Afyonkarahisar, Aksaray, Bingöl, Bitlis, Eskişehir, İstanbul, Isparta, Kars, Kastamonu, Kütahya, Ağrı, Hakkari, Şırnak, Van, Antalya ve Zonguldak yapıyor.
Alımı yapacak kurumlar; Ticaret Bakanlığı, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, Zonguldak Belediyesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kastamonu İl Özel İdaresi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Bitlis İl Özel İdaresi, Bingöl İl Özel İdaresi, Aksaray Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi olarak ilan edildi.
Başvuru tercihleri 3 Aralık 2019 ile 12 Aralık 2019 tarihleri arasında ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır.


 

Editör: TE Bilisim