Elmas TV Genel Yönetmeni Atilla Öksüz Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile ZONHAV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya'nın sosyal medyaya yansıyan kavgasını yorumladı. Öksüz'ün yazısına Almanya'da yaşayan gurbetçilerden de destek geldi.

İŞTE O YAZI...

"Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile ZONHAV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya arasında hoş olmayan bir polemik var. Sabahki canlı yayında her ikisinin de ne dediğini paylaştık. Recep Kahya'nın paylaşımı şöyleydi;
"Bülent Kantarcı diye biri beni şikâyet etmiş. Neymiş,ona hakaret etmişim. Şerefsiz demişim. Tekrar söylüyorum. Sen dediğini ispat edemezsen dünyanın en büyük ŞEREFSİZİSİN. Ben Türk adaletine güveniyorum. Allah'tan başka kimseden korkumuz yok. Bu böyle biline. Senin makamın mevkiin olabilir ama bizimde mangal gibi yüreğimiz var. Hem de sen dâhil, kimseden korkmayan Bülent Kantarcı. Anladın mı?"
Yazık.
Yazık.
Mahallede misket oynayan çocuklar yapmaz bunları.
Kantarcı'nın buna karşılık verdiği yanıt daha kibar.
Ne demek; "Bülent Kantarcı diye biri?"
ZONHAV gibi bir kurumda temsil hakkını kazanmış birinin Kantarcı'nın tavrına ne kadar kızsa da, onu seçenlere saygısı olması gerekirdi.
Kantarcı'yı pek çoğumuz farklı nedenlerden dolayı eleştiriyoruz.
Duvardan paylaşacağına keşke açıp da yüzüne söyleyebilseydi.
Eleştirisini medeni bir dil ve saygı kuralları içinde dile getiremeyen Kahya'ya yazıklar olsun…
Kahya'nın bu tavrı ZONHAV'daki görevini tartışılır hale getirmiştir.
Diğer yandan Kantarcı'nın ZONHAV'la ilgili iddialarının soruşturulması şart.
Vali Ahmet Çınar, varsa bir usulsüzlük bunlara göz yummaz."

Editör: TE Bilisim