2018-2019 eğitim-öğretim sezonunda yarı yıl tatilinin başlaması nedeniyle düzenlenen Karne dağıttım tõrenine, Vali Erdoğan Bektaş ile birlikte, Kaymakam Nevzat Taşdan, Millî Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, ilçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız katıldı.

Vali Erdoğan Bektaş minik öğrencilere karne dağıttı, iyi tatil dileklerinde bulundu.
Ayrıca Kaymakam Nevzat Taşdan. Millî Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, ilçe Millî Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız'da öğrencilere karne dağıttı.

Vali Erdoğan Bektaş, “Kilimli Ziya Gökalp İlkokulu'ndayız, birinci yarıyılı çok şükür kazasız belasız tamamladık ve çocuklarımızı 2 haftalık bir tatile uğurluyoruz. Tatil sonrası biz yine burada olacağız, onları bekliyor olacağız. Tabii karnelerde bir şeyler yazıyor ve karne bir şeylerin göstergesidir. Eğer karne başarılı ise öncelikle kim başarılı ona bakmak lazım. Eğer karnede bazı problemler de varsa onun sorumluluk sahibi kim onu da anlamak gerekiyor.

Öncelikle sorumluluk okula çıkıyor, sonra öğretmene çıkıyor, sonra aileye çıkıyor, sonra en son çocuğa çıkıyor. yani karnede bir problem varsa bu sıralamayla problemi sahiplerini ve sorunlarını arayıp bulmamız gerekiyor. Önce 4.derecedeki çocuğumuzu sorumlu tutmamamız gerekiyor en son sorumlu çocuktur.

Okulun ailenin ve öğretmenin sorumluluğu söz konusudur. Bir problem varsa oturup herkes kendisine çeki düzen vermeli ve bu sorunu çözmek için ne gerekiyorsa yapmalı ve en sonda çocuğumuzu kucaklamayı sevmeyi sevilmeyi başararak onları aynı şekilde gelecek hayata hazırlamayı başarmalıyız. Bizim işimiz budur. Bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. İyi bir eğitim öğretim dönemi geçirdik öğretmenlerimize teşekkür ediyorum ve çocuklarımıza aileleriyle beraber mutlu bir tatil mutlu bir gelecek diliyorum.”

Editör: TE Bilisim