Vali Ahmet Çınar hastane yeri konusunda flaş açıklama yaptı...

Polis Evi'nde protokol üyeleriyle birlikte basına kapalı şekilde yaptığı toplantının ardından Elmas TV'nin sorularını yanıtlayan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, toplantıyı değerlendirdi.

 HASTANE YERİ DEĞİŞTİ"

Çınar, "Şehir yöneten ve şehrin yönetilmesinde etkisi olan kurumlarla birlikte öğle yemeği yedik. Özel bir gündem yoktu, genel konuları tartıştık böyle istişareler çok faydalı olup koordinasyonu sağlıyor burada yeni söyleyebileceğimiz şehrin ana meselesi ve bütün insanların hizmet gördüğü hastaneyle ilgili olarak yeni bir yer konusunda arkadaşlarla istişare de bulunduk"dedi. Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ın sözünü ettiği yeni hastane yerinin Baştarla Mahallesi'ndeki TTK İnsangücü Eğitim Müdürlüğü ve Yurt Kur Bölge Müdürlüğünün de içinde bulunduğu 45 dönümlük alan olduğu ortaya çıktı. Oranın uygun alacağına sağlık hem teşkilatındaki yönetici arkadaşlar hem bizler hem Ticaret Sanayi Odası dahil herkes hemfikir olduk. Ufak tefek bürokratik işlemler var onları da çok hızlı bir şekilde koordine olarak çözebileceğimiz düşünüyoruz. Öte yandan, lavuar alanı ile ilgili olarak, TTK Genel müdürümüz, Defterdarlık hep birlikte konuşup istişare ettik. Lavuar alanı ile ilgili daha önceden ulusal yarışma ile verilen bir proje var. Bu projenin de arkadaşlarımız güzel olduğunu söylediler. Biz de yeniden inceleyip lavuar alanında ki o projeye uygun hale getirilerek bu şehre, şehrin insanlarına bir kolaylık ve sosyal alan oluşturma anlamında çok önemli bir adım olacaktır. Hep birlikte Zonguldak'a Zonguldaklara hizmet etmek anlamında görevlendirilmiş insanlarız. Yaptığımız toplantılarla birlikte iyi sonuçlar alacağımıza inanıyor, güveniyoruz. Her geçen gün daha iyi daha yeni şeyler olacaktır" ifadelerini kullandı.

Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır da yaptığı açıklamada, "Valimize teşekkür ediyoruz. Daire müdürleri ile birlikte bizleri bir araya topladı. Güzel fikirler ortaya atıldı. Bunların değerlendirilmesi lazım ancak biraz zamana bağlı hızlı hareket etmemiz gerekiyor. Bu yerleri olgunlaştırıp Kamu ve vatandaşımızın hizmetine sunarsak güzel olacaktır iyi olacaktır diye düşünüyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilisim