Zonguldak Valiliği görevinden Başmüfettiş olarak Ankara'ya alınan Ahmet Çınar Elmas TV kanalı aracılığıyla yaptığı açıklamada Zonguldaklılara ve kamuoyuna iyi dilekleri için teşekkür etti. Çınar, hem kararname hem de başlatılan projelerin akıbetiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada özetle; "Allah devletimize zeval vermesin. Devletimizi bize ülkemize hizmet edebilmek için 6 yıl valilik yaptırdı. Bu kararnameler her zaman olacaktır. Hiçbir durumdan şikayetimiz olamaz. Önemli olan buradan arkamızdan kötü şeylerle anılmadan ayrılabildiysek ne mutlu bize" dedi.
Çınar sahil projesi başta olmak üzere başlayan ve devam eden çalışmalarla ilgili olarak; "Başlanan işler yarıda kalmaz diye düşünüyorum. Gelecek arkadaşlarımız daha fazlasını iyisini yapacaktır diye tahmin ediyorum" dedi.
Çınar; "Emekli mi olacaksınız yoksa Ankara'da devam edecek misiniz?" sorusuna karşılık; "Bunun kararını 5-10 gün içinde vereceğiz" dedi.
Zonguldak'ta görev yapmaktan dolayı son derece memnun olduğunu belirten Çınar, Zonguldaklılara ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Çınar, çocuklarının okul işlemlerinin ardından kentten ayrılacağını ancak tarihin kesinleşmediğini söyledi.

Editör: TE Bilisim