Türkiye ve Avrasya'nın en büyük medikal fuarı olarak bilinen EXPOMED, 23. kez kapılarını Tüyap'ta açtı. 70 ülkeden binin üzerinde firmanın katılım sağladığı fuarda sağlık sektöründeki en yeni teknolojiler ziyaretçileriyle buluşuyor.

Fuarda Zonguldak merkezli Arılar Sağlık Hizmetleri A.Ş tarafından üretilen Türkiye'nin ilk ve yerli prostat tedavi aracı da görücüye çıktı. Prostat ameliyatlarında kullanılan cihaz fuarın dikkat çeken ürünler arasında yer aldı.

Şirketin Genel Koordinatörü Erim Zeki Berberoğlu fuara ve ürüne gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirterek hem yurt içi hem de yurt dışı bağlantılar yapmak istediklerini söyledi. Berberoğlu; "Hem ülkemiz hem de sağlık sektörü adına prostat tedavisinde önemli bir adım oldu. Yerli ve milli olması ile birlikte ileri teknoloji kalitesi öne çıkan bir cihaz" dedi.

22 yıldır sağlık sektörünün nabzını tutarak sektörün gelişiminde büyük rol oynayan EXPOMED fuarı, sağlıktaki yatırımlar ve işbirliklerinde, sektördeki paydaşları bir araya getirmesi açısından çok önemli bir rol üstleniyor.

Editör: TE Bilisim