Sendikanın resmi internet sitesi ‘turkmetalkdzeregli.org'da yer alan habere göre, Ercan, ziyarette yaptığı konuşmada, TSO'ların, bulundukları bölgenin ekonomik anlamda en önemli kuruluşları olduklarını belirtti.
Bu anlamda Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını önemsediklerini vurgulayan Ercan, şunları kaydetti:
"İlçemizin geleceğine yönelik yapılacak çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz. Başkanlık görevine seçilen Sayın Keleş başta olmak üzere yönetim kurulunu, Meclis Başkanı Sayın İlhan Yazıcı'yı ve meclis üyelerini kutluyor, başarılar diliyoruz."
Ercan'ın ilçede kurulu TAT Metal AŞ. il esüren 2. Dönem Toplu İş Sözleşme görüşmelerin eilişkin bilgiler de aktardığı Keleş ise Türk Metal'in ülke genelinde olduğu gibi bölgede de en güçlü işçi örgütü olduğunu savunarak, "Önce diyalog anlayışıyla çıktığımız yolda, Türk Metal ile sürekli istişarelerimiz olacak. Bu arada, TAT Metal AŞ'deki görüşmelerin bir an önce olumlu neticelenmesini diliyoruz. Bu konuda üzerimize düşecek çalışmaları yapmaya hazırız" dedi.
Ercan'ın, günün anısına içinde 4 adet kahve fincanı bulunan Türk Metal logolu takım hediye ettiği ziyarete Sendika Şube Sekreteri Yakup Yılmaz, Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Soner Uslubaş, Şube Eğitim Sekreteri Mehmet Karakaya ile Ereğli TSO Başkan Yardımcıları Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğlu ve yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Editör: TE Bilisim