Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın oğlu Can Kantarcı'nın senaryosunu yazdığı Ramin Matin'in yönettiği ‘Son Çıkış', Asya'nın en önemli festivallerinden 31. Tokyo Film Festivali'nin ana yarışma bölümüne seçildi.


Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın oğlu, İstanbul Modern Müzesi Editörü Can Kantarcı'nın senaryosunu yazdığı ve Ramin Matin'in yönettiği ‘Son Çıkış', Asya'nın en önemli festivallerinden 31. Tokyo Film Festivali'nin ana yarışma bölümüne seçildi. Hürriyet gazetesinin verdiği habere göre, ‘Kusursuzlar' filmiyle birçok ödülün sahibi olan yönetmen Matin'in 3. filmi olan "Son Çıkış", büyük ve kalabalık şehirlerde yaşayan herkese "Aynı ben!" dedirtiyor. Tahsin'in, kaos ve ikiyüzlülüğün hakim olduğu betonarme yığını İstanbul'dan kaçma çabası üzerinden şehir insanının günlük yaşam mücadelesini seyirciyle buluşturan kara komedide Deniz Celiloğlu, Ezgi Çelik, Pınar Töre, Gizem Erdem, Kerem Fırtına, Gökçen Gökçebağ, Erdem Şenocak, Müfit Kayacan ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin rol alıyor. 

FESTİVALDE DÜNYA PRÖMİYERİ DE GERÇEKLEŞECEK

25 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek festivalde dünya prömiyeri de gerçekleşecek filmin yapımcılığını Emine Yıldırım ve Oğuz Kaynak, yürütücü yapımcılığını ise Yonca Ertürk' yönetiyor. Kurmaca Film yapımı 'Son Çıkışın görüntü yönetmenliğini Tayman Tekin, sanat yönetmenliğini ise Hülya Karakuş üstleniyor. Senaryosunu N. Can Kantarcı'nın kaleme aldığı filmin kurgusunu ise Evren Luş yapmış bulunuyor.

Editör: TE Bilisim