Ramazan Bayramının ardından 24 Haziran'da ikinci bayramı yaşadıklarını dile getiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak halkına teşekkür ederek, Bundan sonra Vakit Hizmet Vakti dedi.

Çağlayan yayınladığı teşekkür mesajında şu görüşlere yer verdi; "24 Haziran seçimleri başta şehrimize ülkemize ve umudunu Türkiye Cumhuriyeti'ne bağlamış tüm dünya mazlumlarına hayırlı olsun.

24 Haziran'da milletimiz tarih yazmıştır. Ülkemizin yeni yönetim şekli ile birlikte şaha kalkması için var gücümüzle çalışacağız. Zonguldak'ta Cumhurbaşkanımızın ve partimizin aldığı oylar Türkiye ortalamasının üzerinde neticelenmiştir. Zonguldaklı halkımıza şükranlarımı sunuyorum.

3 beldemize 19 mahallemize ve 23 köyümüze teşekkür ediyorum. Kampanyamızın başlangıcından bugüne kadar başta aday adayı olup aday gösterilmemesine rağmen adaymış gibi canla başla çalışmalarımızda emek harcayan kıymetli aday adaylarımıza teşekkür ediyorum.

Mahalle başkanlarımıza, belde başkanlarımıza, Köyü temsilcilerimize, sandık görevlilerimize ve müşahitlerimize, yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm çalışmalarda bizlere önderlik eden riyasetinde sağlıklı çalışma imkanı bulduğumuz il başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Seçim süreci boyunca özveriyle çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, Belediye Meclis üyelerimize il genel meclis üyelerimize ve belediye başkanlarına teşekkür ederim.

Cumhur ittifakının ruhuna uygun hareket eden Zonguldak MHP teşkilatlarına ve milletvekili adaylarına, Büyük Birlik Partisi teşkilatlarına ve alperenlere teşekkür ederek, bu birlikteliğin devamında daima yan yana olacağımızın bilinmesini isterim.

Seçim kampanyası boyunca bizlerle çalışmalara katılan Zonguldak basınımızın emekçilerine teşekkür ederim. 24 Haziran akşamı kazanan Zonguldak olmuştur, kazanan Türkiye olmuştur, kazanan 81 milyon vatandaşımız olmuştur

Vakit Zonguldak vakti demiştik ve şimdi Vakit Hizmet Vaktidir. Cumhurbaşkanımızın Zonguldak için verdiği sözleri yerine getirme ve takip etme vaktidir."

Editör: TE Bilisim